Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Seiko Sportura Herenhorloges

Seiko Sportura Herenhorloges

Timefortrends is officieel dealer van Seiko Sportura voor Heren. Bij een bestelling van een Seiko Sportura Herenhorloge of een Seiko Sportura kinetic is de verzending gratis. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met Florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U kan deze Florijnen opsparen en bij uw volgende bestelling als extra korting weer in mindering brengen. Wij besteden grote aandacht aan de verzending van uw Sportura van Seiko en bieden uitstekende service.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Seiko Herenhorloges met quartz uurwerk

Een quartz uurwerk voor Sportura herenhorloges heeft een kristal oscillator die voor de nauwkeurigheid zorgt. Het geslepen kristal heeft de eigenschap om een stabiele trilling te genereren wanneer er een elektrische spanning op aangesloten wordt. Om een praktisch quartz horloge te ontwikkelen, werden er unieke technologieën door Seiko ontwikkeld. Zoals een in de vorm van een stemvork geslepen kristal, een nieuw type IC en een stappenmotor. Daarbij streefde SEIKO niet naar een monopoliepositie. Patenten op de unieke quartz technieken werden dan ook beschikbaar gesteld aan de rest van de wereld. Het eerste quartz herenhorloge had een quartz frequentie van 8192Hz. Hetgeen een kwart is van de frequentie die tegenwoordig wordt gebruikt.

Seiko Sportura Herenhorloge

Alleen een merk met ruim 50 jaar ervaring op topsportniveau kan een horlogelijn als Sportura maken. Seiko is zo'n merk. Van Kinetic GMT horloges voor veeleisende avonturiers tot big-calendar chronografen voor foutloze tijdwaarneming bij persoonlijke sportactiviteiten. Van Kinetic Direct Drive tot een mechanische kaliber voor dames, Sportura zorgt ervoor dat sportliefhebbers precies dát horloge krijgen wat ze nodig hebben. Kies bijvoorbeeld voor een Seiko Sportura chronograph.

De Seiko Horlogecollectie

Al velen kennen de Seiko Sportura herenhorloge. De collectie is altijd stijlvol en zeer tijdloos maar kennen toch hen klassieke en soms sportieve karakter bij de horloges. Titanium, Edelstaal en leer zijn materialen welke veel gebruikt worden bij de Seiko horloges, maar ook hoogwaardige techniek zoals GPS en Solar. Seiko horloges bestaan in een aanstal series, zoals de Seiko Premier en de Seiko Presage. Ook qua dameshorloges zorgt Seiko voor een geraffineerd uiterlijk; wat kleiner uurwerk en een smaller bandje; maar sluit toch aan bij de echte look van Seiko zoals we die kennen.

Seiko Sportura horloges voor Heren koop je online

Alle modellen Seiko Sportura herenhorloges kan je kopen in de online webshop van Timefortrends. Bij een bestelling van een Sportuta herenhorloge van Seiko is de verzending gratis en u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. U kunt deze Florijnen als extra korting in mindering brengen bij uw volgende besteling. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook beslissen achteraf te betalen via Afterpay. U kunt een kijkje nemen op de website van Seiko.