Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Seiko Velatura Herenhorloge

Seiko Velatura Herenhorloge

Timefortrends is officieel dealer van Seiko Velatura voor Heren  Bij een bestelling van een Seiko Velatura Herenhorloge is de verzending gratis. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met Florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U kan deze Florijnen opsparen en bij uw volgende bestelling als extra korting weer in mindering brengen. Wij besteden grote aandacht aan de verzending van uw Velatura van Seiko en bieden uitstekende service.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Over Seiko Velatura Herenhorloges

Iedere Velatura wordt gebouwd om de meest extreme watersportcondities te kunnen weerstaan. De Velatura collectie bevat een breed scala aan watersporthorloges. Er is een Velatura voor welke vorm van watersport dan ook: van het met extreme hoge snelheid racen op een 49-er skiff, of het langdurig reizen op een oceaanjacht, tot het flaneren in mondaine mediterrane havens. Of je een yachting timer nodig hebt, of een Kinetic kaliber vanwege ‘batterij vervangen niet gewenst’ omstandigheden tijdens een oversteek van de Atlantische Oceaan, of een luxe horloge met mondain-maritieme uitstraling…  Er is een Velatura voor iedere watersportliefhebber.

De Seiko Horloge Collectie

Al velen kennen de Seiko Velatura horloge. De collectie is altijd stijlvol en trendy maar kennen toch hen klassieke en soms sportieve karakter bij de horloges. Titanium, Edelstaal en leer zijn materialen welke veel gebruikt worden bij de Seiko horloges, maar ook hoogwaardige techniek zoals GPS en Solar. Seiko horloges bestaan in een aanstal series, zoals de Seiko Sportura en de Seiko Astron. Ook qua dameshorloges zorgt Seiko voor een geraffineerd uiterlijk; wat kleiner uurwerk en een smaller bandje; maar sluit toch aan bij de echte look van Seiko zoals we die kennen.

Seiko Velatura horloges voor Heren koop je online

Alle modellen Seiko Velatura herenhorloges kan je kopen in de online webshop van Timefortrends. Bij een bestelling van een Velatura herenhorloge van Seiko is de verzending gratis en u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. U kunt deze Florijnen als extra korting in mindering brengen bij uw volgende besteling. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook beslissen achteraf te betalen via Afterpay. U kunt een kijkje nemen op de website van Seiko.