ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Seiko Premier Dames- en Herenhorloges

Seiko Premier Dames- en Herenhorloges

Timefortrends is officieel dealer van Seiko horloges uit de Premier serie voor Dames- en herenhorloges met een quartz uurwerk.. Bij een bestelling vanaf 40 euro is de verzending gratis. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met Florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U kan deze Florijnen opsparen en bij uw volgende bestelling als extra korting weer in mindering brengen. Wij besteden grote aandacht aan de verzending van uw Premier dames- of herenhorloge en bieden u een uitstekende service.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Over Seiko Dames- en herenhorloges met quartz uurwerk

Een quartz uurwerk van een Premier Dames- of herenhorloge heeft een kristal oscillator die voor de nauwkeurigheid zorgt. Het geslepen kristal heeft de eigenschap om een stabiele trilling te genereren wanneer er een elektrische spanning op aangesloten wordt. Om een praktisch quartz Premier horloge te ontwikkelen, werden er unieke technologieën door Seiko ontwikkeld. Zoals een in de vorm van een stemvork geslepen kristal, een nieuw type IC en een stappenmotor. Daarbij streefde Seiko niet naar een monopoliepositie. Patenten op de unieke quartz technieken werden dan ook beschikbaar gesteld aan de rest van de wereld. Het eerste quartz Premier horloge had een quartz frequentie van 8192Hz. Hetgeen een kwart is van de frequentie die tegenwoordig wordt gebruikt.

Over de Seiko Premier Dames- en herenhorloge

De essentie van de Premier collectie voor dames en heren ligt op het snijvlak van klassiek en modern. De creatieve harmonie tussen deze 2 tegenpolen is de inspiratiebron bij het creëren van dress horloges waarin toptechnologie op schitterende wijze samenvloeit met architecturaal design waardoor prachtig ontworpen horloges voor dames en heren onstaan. Het spreekt vanzelf dat uitsluitend de allerbeste materialen gebruikt worden bij de productie van een Premier dames- of herenhorloge. Kwaliteit op alle fronten.

De Seiko Premier Collectie

Al velen kennen de Seiko Premier dames- en herenhorloges. De collectie is altijd stijlvol en chique maar kennen toch hen klassieke en soms sportieve karakter bij de horloges. Titanium, Edelstaal en leer zijn materialen welke veel gebruikt worden bij de Seiko horloges, maar ook hoogwaardige techniek zoals GPS en Seiko Solar. Seiko horloges bestaan in een aanstal series, zoals de Seiko Sportura en de Seiko Prospex. Ook qua dameshorloges zorgt Seiko voor een geraffineerd uiterlijk; wat kleiner uurwerk en een smaller bandje; maar sluit toch aan bij de echte look van Premier Seiko dames- en herenhorloges zoals we die kennen.

Seiko Premier horloges voor Dames en heren koop je online

Alle modellen Seiko Dames- en heren Premier horloges kan je kopen in de online webshop van Timefortrends. Bij een bestelling van een Dames- of heren Premierhorloge van Seiko is de verzending gratis en u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. U kunt deze Florijnen als extra korting in mindering brengen bij uw volgende besteling. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook beslissen achteraf te betalen via Afterpay. U kunt een kijkje nemen op de website van Seiko.