ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Swarovski horloges

Swarovski horloges

Over Swarovski

Daniel Swarovski (1862-1956) was een Oostenrijks opticus die in 1895 te Wattens nabij de stad Schwaz in Tirol (23 km oostelijk van Innsbruck) het bedrijf Swarovski (optische elementen en slijpmiddelen) heeft opgericht. Zijn onderzoeksafdeling was op zoek naar glas met een hoge brekingsindex voor toepassing in de optiek en onderzocht daartoe glazen met hoog gehalte aan zware metalen zoals lood en zilver. Voorwerpen van dit Swarovski-kristal bleken als relatiegeschenk zeer in trek en daaruit was de gedachte geboren om siervoorwerpen te gaan vervaardigen. Dit idee bleek bijzonder succesvol. Swarovski-kristal veroverde in snel tempo de gehele wereld en deze tak van het bedrijf overvleugelde spoedig de vervaardiging van optiek- en slijpmiddelen. Ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van de firma Swarovski werd in1995 in Wattens als toeristische trekpleister het museum "Kristallwelten" geopend.

De Swarovski Horloge Collectie!

Swarovski horloges zijn naast de bekende sieraden van Swarovski, erg populair en trendy horloges! De chique horloges zijn ingelegd met Swarovski kristallen en kennen dezelfde elegante uitstraling zoals we van Swarovski verwachten!

Swarovski horloges online kopen

Alle modellen Swarovski horloges kan je kopen in de online webshop van TimeForTrends. Is je aankoopbedrag boven de € 40,- ? Dan verzenden wij gratis. Wij pakken je Swarovski horloge altijd netjes in in een cadeauverpakking en zetten deze alvast op de juiste tijd.