ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Verpleegkundigen-horloges

Verpleegkundigen-horloges

Juwelier Wieringa Delfzijl houder onder de naam Timefortrends is officieel dealer van o.a. Prisma Verpleegkundigen horloges  en wij kunnen u adviseren omtrent de keuze van uw aankoop. Timefortrends heeft een ruime keus in verpleegkundigenhorloges. U kunt kiezen uit verschillende kleuren. Een verpleegkundigen horloge koop je bij Timefortrends. U kunt bij Timefortrends ook een polshorloge aanschaffen. Bij een bestelling van minimaal 40 euro is de verzending geheel gratis. Betaal later via Afterpay.

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Verpleegkundigen horloge

Iedereen die zich verpleegkundige mag noemen heeft een verpleegkundigen horloge, die heb je nodig want daar neem je immers de hartslag van de patient mee op. Je kunt dit horloge aan je borstzakje vastspelden zodat je er niet naar hoeft om te kijken. Je kan kiezen uit een aantal kleuren. Welke kleur past jouw het beste? De horloges hebben een stalen kast en zijn gemaakt van de beste materialen. Een betrouwbaar horloge. Bij een bestelling van minimaal 40 euro is de verzending gratis en naar het adres van jouw keuze. Je hebt 14 dagen bedenktijd. 

Verpleekundigen horloges koop je online

Alle modellen Verpleegkundigen dameshorloges kan je kopen in de online webshop van Timefortrends. Bij een bestelling van een verpleegkundigen horloge is de verzending gratis en je hebt 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. U kunt deze Florijnen als extra korting in mindering brengen bij uw volgende besteling. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook beslissen achteraf te betalen via Afterpay.