ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Horloges met witte wijzerplaat

Timefortrends heeft een groot aanbod in horloges met een witte wijzerplaat. De verzending van je horloge met witte wijzerplaat is geheel gratis bij een bestelling van meer dan 40 euro. Het horloge wordt altijd feestelijk verpakt en als je het horloge met een witte wijzerplaat tijdig bestelt heb je deze reeds de volgende dag is huis. 

Timefortrends verkoopt horloges met een witte wijzerplaat. Deze horloges hebben een witte achtergrond. Horloges met een witte wijzerplaat zijn niet afhankelijk van de kleur van het horlogebandje en horloges met een witte wijzerplaat combineren met vrijwel iedere outfit. Als je een horloge zoekt met een witte wijzerplaat heb je bij Timefortrends een grote keus

Wil je jouw horloge met witte wijzerplaat online bestellen?

Bij Timefortrends heb je een prima service en krijg je de beste kwaliteit en betaal je de laagste prijs voor je horloge met witte wijzerplaat Je kan, als je nog niet helemaal zeker bent van je aankoop, besluiten om achteraf te betalen. Als je tijdig je horloge met witte wijzerplaat bestelt heb je deze reeds de volgende dag in huis. De verzending van je horloge is geheel gratis bij een bestelling van minimaal 40 euro.