ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Horloges met zilverkleurige wijzerplaaat

Timefortrends heeft een groot aanbod in horloges met een zilverkleurige wijzerplaat. De verzending van je horloge met zilverkleurige wijzerplaat is geheel gratis. Het horloge wordt altijd feestelijk verpakt en als je het horloge met een zilverkleurige wijzerplaat tijdig bestelt heb je deze reeds de volgende dag is huis. 

Timefortrends verkoopt horloges met een zilverkleurige wijzerplaat. Deze horloges hebben een zilverkleurige achtergrond. Horloges met een zilverkleurige wijzerplaat zijn niet afhankelijk van de kleur van het horlogebandje en horloges met een zilverkleurige wijzerplaat combineren met vrijwel iedere outfit. Als je een horloge zoekt met een zilverkleurige wijzerplaat heb je bij Timefortrends een grote keus

Wil je jouw horloge met zilverkleurige wijzerplaat online bestellen?

Bij Timefortrends heb je een prima service en krijg je de beste kwaliteit en betaal je de laagste prijs voor je horloge met zilverkleurige wijzerplaat Je kan, als je nog niet helemaal zeker bent van je aankoop, besluiten om achteraf te betalen. Als je tijdig je horloge met zilverkleurige wijzerplaat bestelt heb je deze reeds de volgende dag in huis. De verzending van je horloge is geheel gratis.