Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Zinzi horloges

Zinzi horloges

Timefortrends is officieel dealer van Zinzi horloges.  Bij een bestelling is de verzending van jouw horloge van Zinzi gratis. Je heeft 14 dagen retourrecht. Je kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met Florijnen ontvangt je altijd 5% korting op al onze produkten. Je kan deze Florijnen opsparen en bij uw volgende bestelling als extra korting weer in mindering brengen. Wij besteden grote aandacht aan de verzending van jouw horloge en bieden uitstekende service.

Zinzi horloges online kopen

Zinzi horloges zijn quartz horloges. Een horloge moet exact op tijd lopen. Daarom zijn er zogenaamde elektronische oscillators gemaakt van stukjes kwartskristal. Dit stabiele materiaal heeft slechts een zeer weinig variërende frequentie bij verschillende temperaturen ensituaties. Ingewikkeld genoeg, maar met een paar eenvoudige logische schakelingen is een frequentiedeler te maken die de frequentie verlaagt naar 1 puls per seconde. En dat is precies wat we graag willen om het horloge exaxt op tijd te laten lopen. Al die ingewikkelde materie zit in elk quartz horloge. Het Zinzi quartz horloge heeft daarom ook stroom nodig en dat is het zeer kleine batterijtje dat af en toe moet worden vervangen. 

Een Zinzi horloge is trendy

De collectie van Zinzi horloges is altijd trendy en zeer draagbaar. De horloges zijn te herkennen aan de mooie en aparte vormgeving. Zinzi horloges worden vaak uitgevoerd met zirkonia's die het horloge een schitterend uiterlijk geven. Zinzi werd in 2003 opgericht en groeide snel uit tot een internationaal sieradenmerk met een hoog fashiongehalte. Bij Zinzi vindt je de meest stijlvolle horloges die worden ontworpen door Nederlandse ontwerpers, Zinzi heeft al jaren twee ambassadeurs. Kim Feenstra en Moreira de Melo. Deze beide dames komen voor op nagenoeg alle uitingen van Zinzi horloges. Dat kunnen billboards zijn, maar je ziet ze ook in advertenties en natuurlijk op het internet waar je ze op banners en blogs kan tegenkomen. Altijd met een Zinzi horloge om de pols. U kunt ook eens kijken bij de Zinzi sieraden.

Zinzi horloges voor dames koop je online

Alle modellen Zinzi horloges kan je kopen in de online webshop van Timefortrends. Bij een bestelling van een quartz Zinzi horloge van Zinzi is de verzending gratis en u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. U kunt deze Florijnen als extra korting in mindering brengen bij uw volgende besteling. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook beslissen achteraf te betalen via Afterpay.