Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Moederdag 2018

Moederdag 2018

Moederdag wordt in Nederland gevierd op de tweede zondag van de maand mei. Verras uw moeder met een leuk cadeau zoals een mooi horloge van Zinzi of Esprit. Of kies een mooi sieraad uit de collectie Swarovski sieraden. Ook is er een ruime keuze aan bedels van Pandora. Wat u ook onlne koopt, wij pakken het feestelijk voor u in. Timefortrends is dealer van vele merken horloges en sieraden en kan daarom deskundig advies geven. Spaar voor 'Florijnen' dan kunt u bij de volgende bestelling een leuke korting op uw bestelling tegemoet zien.

Moederdag vieren

Moederdag wordt gevierd ter ere van het moederschap. In Nederland en België en vele andere landen wordt die dag op de Tweede Zondag van mei gevierd. Echter niet in alle landen. In sommige landen wordt moederdag gevierd in de maand maart en zelfs in april. Moederdag wordt in Nederland op diverse manieren uitgesproken en geschreven. Moderne versies zijn bijvoorbeeld moeserdag, moedersdag en moeder dag geschreven met twee woorden wordt ook vaak gebruikt. Zelfs moderdag komt regelmatig voor. In Antwerpen en omgeving wordt Moederdag sinds 1913 op 15 augustus gevierd en in Frankrijk is het de laatste zondag van de maand mei Moederdag. Moederdag staat in het teken van het verwennen van moeder. Ze krijgt cadeaus en ontbijt op bed.

Originele Moederdag cadeaus koop je online

Alle huishoudelijke taken en huishoudelijke werkzaamheden van die dag worden dan door de rest van het gezin uitgevoerd. Gebruikelijk is ook dat kinderen op school een eigen moederdag cadeautje maken. Moederdag is onstaan op de moedercultus in het klassieke Griekenland. Pas in het midden van de 19e eeuw werd Moederdag in Amerika geïntroduceerd. In Nederland is Moederdag sinds 1925 een traditie.

Koop online Moederdag cadeautjes bij Timefortrends

Timefortrends heeft een ruime keuze in Moederdag cadeaus. Laat je bijvoorbeeld verrassen door de enorme collectie van elegante, trendy bedels van Pandora die uit- en mét liefde worden gegeven. Kies een mooi cadeau uit de Swarovski juwelen. Kies een Swarovski Telefoonhoes, bezet met Swarovski kirstallen. U kunt er ook voor kiezen om een mooi horloge uit onze vele horloge merken te geven. U heeft een bedenktijd van 14 dagen en de mogelijkheid om later te betalen via Afterpay.  U kunt sparen voor 'Florijnen'. U spaart dan 5% van de aankoopwaarde. U kunt deze 'Florijnen' bij een volgende bestelling weer in mindering brengen als een (extra) korting.