ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Pandora Spacers

Pandora Spacers

Juwelier Wieringa Delfzijl houder onder de naam Timefortrends is officieel Pandora dealer van Pandora Spacers en wij kunnen je goed adviseren omtrent de keuze van je Pandora Spacer en je andere Pandora sieraden. Timefortrends heeft een grote keus in Pandora sieraden. U kunt kiezen uit bedels, hangers, Goede Doel Bedels en bedels van Muranoglas. Pandora Spacers zijn erg leuk om als cadeau te geven en zeer betaalbaar. U heeft 14 dagen bedenktijd en bij een bestelling van meer dan 40 euro is de verzending gratis.

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Pandora Spacers

Juwelier Wieringa Delfzijl houder onder de naam TimeForTrends is officieel Pandora dealer en wij kunnen je goed adviseren omtrent de keuze van Pandora Kettiingen of je Pandora Spacer. Het assortiment bestaat uit zilveren- en leren armbanden, bangles, bedels, clips, MuranoglasbedelsElementsoorbellen en Pandora kettingen. Pandora is een sieradenmerk dat zijn oorsprong vindt in Denemarken. In 1982 bedacht goudsmit Per Enevoldsen de naam Pandora en begon een groothandel met deze Pandora armbanden en bedels. Na verloop van tijd startte het bedrijf een eigen fabriek in Thailand om de bedels te produceren. Er werden ontwerpers aangenomen zoals Lone Frandsen en Lisbeth Larsen. Samen hebben zij de huidige Pandora-stijl ontworpen. Al snel werd het merk in het buitenland populair. In 2015 werkten er 35 mensen op het hoofdkantoor en ca. 1000 medewerkers in de fabriek in Thailand. De letterlijke vertaling van Pandora is "draagster van alle gaven" of "schenkster van alle gaven". Er zijn veel namaak-Pandora bedels in omloop. Let op het keurmerk ALE. In iedere bedel staat dit merkteken.

Koop online een Pandora Spacer bij Timefortrends!

De bedelcollectie bestaat uit meer dan 600 modellen. Laat je verrassen door de ruime collectie van elegante, bedels die uit- en mét liefde worden gegeven. Gemaakt van zuiver zilver met soms gouden accenten die uw Pandora spacer een nog grotere 'impact' geven. Koop nu uw Pandora spacer online. U heeft een bedenktijd van 14 dagen en de mogelijkheid om later te betalen. U kunt sparen voor 'Florijnen'. U spaart dan 5% van de aankoopwaarde. U kunt deze 'Florijnen' bij een volgende bestelling weer in mindering brengen als een (extra) korting.