ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

RUILEN EN/OF RETOURNEREN

Bij Time for Trends geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf de dag van aflevering en/of ontvangst. Binnen deze termijn kunt u de bestelling bekijken, beoordelen en/of passen. 

Wij verzoeken u vriendelijk direct na ontvangst van uw bestelling te controleren of de bestelling onbeschadigd en compleet is geleverd. Wanneer dit niet het geval is, verzoeken wij u ons dit direct te melden via de email onder vermelding van uw ordernummer. U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking geretourneerd te worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zulen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. U kunt tevens gebruik maken van het modelformulier.

Bent u niet tevreden over de bestelling of wilt u iets ruilen, dan kan dit:

  • binnen de zichttermijn van 14 dagen
  • als het artikel compleet is en onbeschadigd, voor zover mogelijk in originele staat en in de originele verpakking. 
  • als het artikel aangetekend wordt teruggestuurd (met handtekening voor ontvangt) via bijvoorbeeld POSTNL. De kosten  hiervan zijn voor eigen rekening. 

Een aantal artikelen kunnen NIET worden geruild en/of geretourneerd:

  • artikelen die speciaal voor u zijn vervaardigd, bijvoorbeeld naamcolliers of gedenksieraden
  • artikelen die voor u zijn gegraveerd of op maat zijn gemaakt

RETOUR AANMELDEN

Vul het retourformulier in en stuur het pakket zoals boven beschreven retour aan:

TIME FOR TRENDS
Afd. retourzendingen
Landstraat 25
9934 BG Delfzijl

Vul tevens het formulier voor herroeping in. Met dit formulier maakt u duidelijk dat u de aankoop wilt ontbinden. U vult dit formulier in en mailt het naar klantenservice@timefortrends.nl of stuur het per post naar bovengenoemd adres.  Na deze melding heeft u 14 dagen om het artikel terug te sturen.

VERZENDEN VAN UW RETOUR

Wij adviseren u uw retourzending, indien via POSTNL, aangetekend te versturen, dit is niet verplicht, maar een advies.  U bent als klant zelf verantwoordelijk voor het veilig aankomen van uw retourpakket. Aangetekende zendingen geven meer zekerheid.

VERWERKINGSTIJD VAN UW RETOUR

Retourzendingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en beoordeeld. Wanneer wij uw retourzending behandelen ontvangt u daarvan een bericht via de mail. Verwerking van uw retour duurt maximaal 10 werkdagen.

Wanneer u uw retour via POSTNL heeft verstuurd ontvangt u een TRACK AND TRACE code, hiermee kunt u de status van de verzending controleren via www.trackandtrace.nl. Als deze site aangeeft dat uw pakket in ontvangst is genomen, kunt u er vanuit gaan dat de retourzending met spoed wordt verwerkt.

RETOUR BEOORDELING

U heeft binnen de wettelijke zichttermijn het recht om het artikel te beoordelen en/of te passen. Als echter blijkt dat het teruggestuurde artikel is gedragen en dat ten gevolge daarvan draagschade is ontstaan, dan is het mogelijk dat de eventuele waardevermindering van het artikel in mindering wordt gebracht op het te retourneren bedrag. Als blijkt dat de schade onherstelbaar is, dan kan TIME FOR TRENDS besluiten de retourzending te weigeren en het artikel naar u terug te sturen.

RUILEN

Meld uw ruiling aan via de website, tijdens de procedure kunt u direct aangeven welk artikel u wenst te ruilen en waarvoor u het wenst te ruilen. Let op dat u alle gegevens zoals kleur en/of maat juist invult. Er wordt een nieuwe order gemaakt bij de afhandeling van uw retour.

Mocht er een prijsverschil zijn, wordt het verschil teruggeboekt of via een  mail aan u doorgegeven  hoeveel u moet bijbetalen. Wanneer deze betaling binnen is zullen we de order verder afhandelen en de bestelling verzenden.

VERKEERD ARTIKEL ONTVANGEN

Wanneer u een verkeerd artikel heeft ontvangen, dus niet het artikel welke u heeft besteld, kunt u dezelfde procedure aanhouden als bij een normale retourzending. Bij het aanmelden geeft u aan dat het om een verkeerd artikel gaat. 

Wanneer de zending door TIME FOR TRENDS  fout is verstuurd, dan zijn de kosten van het retourzenden uiteraard voor onze rekening. Deze kosten worden zo snel mogelijk na ontvangst van het retourpakket op uw rekening teruggeboekt.

TERUGBETALING RETOUR

Na een retour zal de terugbetaling zo snel mogelijk geschieden, uiterlijk binnen de wettelijke 14 dagen na ontbinding van de koop. U krijgt alle gemaakte kosten vergoedt, behalve de kosten van het retourzenden van het pakket via POSTNL. Deze kosten zijn voor uw eigen rekening, tenzij u een verkeerd artikel heeft ontvangen of als het door u ontvangen artikel beschadigd bij u is aangekomen. De verzendkosten worden dan achteraf aan u vergoed. Hiermee voldoet TIME FOR TRENDS aan de regels van de Nederlandse Wet.