Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Sieraden

Sieraden

TIimefortrends is officieel vertegenwoordiger van een groot aantal Sieradenmerken. Bij een bestelling van minimaal 40 euro is de verzending gratis, u heeft 14 dagen ruil- of retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd 5% korting op al uw aankopen. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen. U kunt uw bestelling natuurlijk ook altijd afhalen in onze winkel. Wij garanderen u de beste service.

De Waarborgwet schrijft voor dat voorwerpen van edelmetaal moeten worden voorzien van een keurmerk of gehalteteken. Zonder deze keurmerken mogen deze voorwerpen niet verkocht worden. Ook mogen voorwerpen die niet van edelmetaal zijn niet als goud, zilver of planita benoemd worden. Daarbij dient de keurtekenplaat duidelijk op de site zichtbaar te zijn. Op deze keurtekenplaat staan alle keurmerken afgebeeld die in Nederland worden gebruikt. Het is volgens de Waarborgwet niet toegestaan om het woord 'verguld' in combinatie met het woord 'geelgoud' 'rosegoud' of vormen daarvan te gebruiken. Ook combinatie als 14 kaarts veguld 'geelgoud', 'roségoud' of vormen daarvan zijn niet toegestaan. Na het vergulden is het gehalte niet meer te contoleren en daarom verboden. Het woord plated mag wél worden gebruikt. 'Plated' geeft niet aan met welk metaal een laagje is toegevoegd en is daarom wel toegestaan.

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

  1. CO88 Collection - 8CW-10036 - Horloge - nato nylon - zwart/wit - 36 mm
    € 69,00

    CO88 Horloge staal/nylon zwart/wit/zwert 36 mm 8CW-10036. CO88 staat bekend om haar prachtige sieraden lijn dat geïnspireerd is uit de natuur. Sinds kort heeft CO88 haar collectie verbreedt en de uitkomst is deze verbluffende horlogecollectie. Het horloge is in verschillende varianten te verkrijgen, ruime keuze! Het horloge is gemaakt van top kwaliteit materiaal. Zo is de kwaliteit quartz uurwerk van Miyota Movement werkend op batterij. De verwisselbare horlogeband is gemaakt van nato nylon. De dunne stalen horlogekast is van 36 mm breed en kan tegen een stootje. Het 3ATM horloge heeft een simpele look, maar zal nooit uit toon vallen. Prachtig ontwerp met een minimalistisch design dat bij elke outfit en gelegenheid past.

    Meer info

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Sieraden koop je online bij Timefortrends

TIimefortrends heeft een groot aantal sieradenmerken waaronder de meest belangrijksten en bekendsten in Nederland. Bij een bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. U heeft de mogelijkheis om eventueel later te betalen. U kunt uw bestelling natuurlijk ook altijd afhalen in onze winkel. Wij garanderen u de best mogelijk service.

Sieraden vertrouwd online kopen

Koop je sieraden vertrouwd online bij Timefortrends. U heeft 14 dagen recht van retour en u heeft de keuze uit vele merken w.o. Swarovski, Esprit, Pandora, Endless, Zinzi, New Bling, Karma, Silk, Buddha to Buddha, Zilgold en vele andere merken. Regelmatig ontvangen wij nieuwe aanvullende collecties van de bestaande merken sieraden. Als u uw sieraden online bestelt bij Timefortrends ontvangt u 'Florijnen'. Met deze 'Florijnen' ontvangt u een spaartegoed van 5% die u eventueel bij één van uw volgende bestellingen weer als (extra) korting in mindering kan brengen.