ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Alle Herensieraden

Timefortrends is officieel dealer van Herensieraden. Bij een bestelling vanaf 40 euro is verzending van uw Herensieraad gratis. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met Florijnen spaart u voor 5% korting per bestelling die u bij uw volgende bestelling weer kunt verrekenen. U kunt kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen. Wij garanderen u de best mogelijk service.

Versier je lichaam en val op met sieraden

Het versieren van je lichaam is waarschijnlijk net zo oud als de mensheid. Het is een manier om te onderscheiden, je doen opvallen. In het begin van de mensheid werden stenen, schelpen, beenderen aan elkaar geregen om als sieraad te dienen. Toen de kunst van het smelten van metaal werd uitgevonden werd de edelsmeedkunst bekend. In de Romeinse tijd droegen de vrouwen reeds verfijnde en elegante zilveren sieraden. De rijke heren droegen sieraden van goud of van zilver. In de loop van de vele jaren is het klasse onderscheid in het dragen van zilver en goud verdwenen en draagt vrijwel iedere man sieraden van zilver, goud en van andere materialen.

Sieraden van zilver moet je onderhouden

Het meest voorkomende sieraad is een zilveren Herenarmband, ketting of Ring. Over het algemeen kan de drager van een zilveren sieraad genieten van het juweel. Vaak komt het voor dat Zilver bruin tot zwart wordt tijdens het dragen. Dat kan langzaam gebeuren maar ook heel snel. Dan reageert het zilver heel sterk op de natuurlijke oliën die uw huid aanmaakt en gaat dan oxideren. In de zomer kan dit extra toenemen omdat men dan wat meer zweet produceert waardoor er ammonia vrijkomt. Ook het gebruik van medicijnen kan het zwart worden van zilveren herensieraden erg bevorderen. Op zich is dit een heel natuurlijk proces die u kan verhelpen door regelmatig uw zilveren sieraden even op te poetsen. Omdat zilver zwart, of donkerbruin, kan worden is daarmee direct aangetoont dat het om 'echt' zilver gaat. 'Nep'-zilver wordt niet zwart en blijft altijd glanzend. Zilver van alle gehaltes kan zwart worden en moet dus af en toe gepoetst worden.

Gouden Sieraden, rijkdom en macht

Gouden Herensieraden zijn in het verleden in de tijd van de Romeinen en Grieken altijd een teken van rijkdom en macht geweest. De mannen daarintegen droegen meestal alleen maar een zegelring waarmee ze hun brieven konden verzegelen waarbij de afbeedlng door de drager zelf kon worden gekozen. Senatoren uit de Romeinse tijd droegen de ringen nog lange tijd vanwege hun hoge positie. Vrouwen droegen ook vaak verfijnde sieraden van goud. Voorbeelden hiervan zijn ringen, armbanden en kettingen. Ze dienden, naast het symbool van rijkdom en macht, vaak ook als teken van een behaalde overwinning. Als anekdote is het aardig om te vermelden dat in een bepaalde periode in de Romeinse republiek het voor vrouwen verboden was om meer dan 100 gram goud te bezitten. Het was de senaat een doorn in het oog dat veel dames meerdere gouden hangers tegelijk in de oren hadden. Vandaag de dag zijn er geen grenzen meer en dragen dames wat ze mooi vinden, of het nu van steen, kunstof, zilver of goud is.

Koop je sieraden online en spaar korting

Timefortrends is dealer van meerdere merken Zilveren en gouden Sieraden. Bij een bestelling van meer dan 40 euro is de verzending van uw Herensieraden gratis. Spaar Florijnen. Met Florijnen spaart u 5% korting op de huidige bestelling die u bij uw volgende bestelling weer als extra korting kan verrekenen. U heeft de keuze uit meerdere betaalmogelijkheden. U kunt ook later betalen via Afterpay. Wij garanderen u de best mogelijk service.