ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Boccia Armbanden

Boccia Armbanden

Timefortrends is officieel dealer van Boccia Armbanden voor Dames. Bij een bestelling van een Bocci armband voor Dames is de verzending bij een bestelling van meer dan 40 euro gratis. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met Florijnen spaart u altijd 5% korting op al onze produkten. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen. Wij garanderen u de beste mogelijke service.

Titanium Dames armbanden, mooi en anti allergeen

Boccia is hét merk op het gebied van titanium Dames armbanden. De uitgebreide Boccia- collectie Dames armbanden is volledig uit titanium of zijn gecombineerd met keramiek of leder en sommige modellen zijn voorzien van 14-karaat gouden accenten en/of diamanten. Titanium is een zeer licht en tevens zeer sterk materiaal. Naast de huidvriendelijkheid van titanium neemt het materiaal ook zeer snel de temperatuur van de huid aan. Titanium heeft de goede eigenschap niet te worden aangetast door water, zuren of zweet. Hierdoor blijven de Dames titanium armbanden van Boccia in een goede conditie. Titanium is net zo sterk als staal maar heeft slechts 60% van de dichtheid van staal.

Boccia is een trendy en modieus Damesmerk

De collectie van Boccia bestaat uit trendy, modieuze en elegante Dames armbanden met een prachtig design voor aantrekkelijke prijzen. Veel armbanden van Boccia worden gemaakt van Titaan (Titanium). Deels omdat het mooi, sterk en zeer licht is en deels omdat het materiaal anti allergeen is en heel goed bewerkbaar is. Dames die allergische reacties krijgen van staal of zilver kunnen met titanium van dit probleem verlost zijn, al hoeft dat niet altijd. Sporadisch komt het voor dat iemand allergisch is voor titaan.

Bestel uw Boccia Dames armband eenvoudig online

Timefortrends is officieel dealer van Boccia Dames armbanden. Maak een keuze uit onze ruime collectie Boccia dames armbanden. Kies verder uit de collectie van Boccia dames kettingen, Boccia of de Boccia Oorbellen. Vindt u de Boccia Dames armbanden mooi? Koop dan uw favoriete Boccia titanium sieraad online. De verzending is gratis bij een bestelling van 40 euro of meer en je hebt na aankoop 14 dagen ruil- of retourrecht. Tevens kan je er voor kiezen later te betalen. Spaar Florijnen voor extra korting bij uw volgende bestelling. Wij geven u de best mogelijk service.