ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

CO88 Bangles

CO88 Bangles

Timefortrends is officieel dealer van het sieradenmerk CO88 Bangle. Je hebt de keuze uit diverse soorten CO88 Bangles. Kies uit de collectie van CO88 Bangles, en CO88 Armbanden. Vindt u de Bangles mooi? Koop dan uw favoriete CO88 Bangle online. De verzending is gratis en je hebt na aankoop 14 dagen ruil- of retourrecht. Spaar Florijnen voor extra korting. Wij garanderen u de best mogelijk service.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

CO88 wordt geinspireeerd door de natuur

De ontwerpers van CO88 Bangles halen hun inspiratie uit de natuur. Dat kan je zien in de gebruikte materialen en vooral ook aan de gebruikte kleuren die de natuur vertegenwoordigd in al haar facetten. Dankzij het 'Mix en Mach' principe kan je gemakkelijk een aantal bangles leuk combineren. CO88 Bangles zijn er in vele variaties.

Koop je CO88 Bangle online bij Timefortrends

Timefortrends is officieel dealer van het sieradenmerk CO88 Bangles. Je hebt de keuze uit diverse soorten CO88 Bangles. Kies ook uit de collectie van CO88 Armbanden, en CO88 Kettingen. Vindt u de Bangles mooi? Koop dan uw favoriete CO88 Bangle online. De verzending is gratis en je hebt na aankoop 14 dagen ruil- of retourrecht. Spaar Florijnen voor extra korting. U spaart 5% korting op elke bestelling. Wij garanderen u de best mogelijk service.