ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

CO88 Kettingen

Timefortrends is officieel dealer van het sieradenmerk CO88 Kettingen. Je hebt de keuze uit diverse soorten CO88 kettingen. Kies uit de collectie van CO88 Armbanden, en CO88 Bangles. Vindt u de CO88 kettingen mooi? Koop dan uw favoriete CO88 Ketting online. De verzending is gratis en je hebt na aankoop 14 dagen ruil- of retourrecht. Spaar Florijnen voor extra korting. Wij garanderen u de best mogelijk service.

CO88 wordt geinspireeerd door de natuur

De ontwerpers van CO88 Kettingen halen hun inspiratie uit de natuur. Dat kan je zien in de gebruikte materialen en vooral ook aan de gebruikte kleuren die de natuur vertegenwoordigd in al haar facetten. Dankzij het 'Mix en Mach' principe kan je gemakkelijk een aantal kettingen en armbanden leuk combineren. CO88 Kettingen zijn er in vele variaties.

Koop je CO88 Ketting online bij Timefortrends

Timefortrends is officieel dealer van het sieradenmerk CO88 Kettingen. Je hebt de keuze uit diverse soorten CO88 Kettingen. Kies uit de collectie van CO88 Armbanden, en CO88 Bangles. Vindt u de sieraden van CO88 mooi? Koop dan uw favoriete CO88 Ketting online. De verzending is gratis en je hebt na aankoop 14 dagen ruil- of retourrecht. Spaar Florijnen voor extra korting. U spaart 5% korting op elke bestelling. Wij garanderen u de best mogelijk service.