ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Diamonfire Armbanden

Diamonfire Armbanden

Timefortrends is officieel dealer van Diamonfire Armbanden. U kunt derhalve bij ons terecht voor een goede begeleiding bij uw aankoop van een Diamonfire armband. Bij een bestelling vanaf 40 euro is verzending van uw armband gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U mag deze florijnen opsparen en bij een volgende bestelling als extra korting verrekenen. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Diamonfire Armbanden met 'stenen als diamanten'

Diamonfire is één van de mooiste diamantsimulaties van dit moment. Door de subtiele vormgeving en platina-afwerking stralen de zilveren sieraden pure klasse uit. De collectie is geïnspireerd op de exclusieve diamantontwerpen in de zelfverzekerde stijl van grand Ladies als Jackie 'O' en 'Coco'. Mode iconen die kostbare juwelen moeiteloos wisten te combineren met costume jewelery vanuit de gedachte: it’s the illusion that counts. Alle Diamonfire stenen zijn gezet in hoogwaardig 925 zilver. Voor een sterke afwerking, een perfecte kleur en een tikkeltje extra glamour brengt Diamonfire vervolgens drie lagen edelmetaal aan, Palladium, Platina en Rhodium. Zo krijgen alle haute couture ontwerpen van Diamonfire de look & feel van echte diamanten.

Diamonfire armbanden met stenen zijn niet van echte diamant de onderscheiden

Diamonfire stenen moeten voldoen aan de voorwaarden die worden gesteld aan echte en de meest kostbare diamanten en zo van onberispelijke kwaliteit zijn. Elke steen wordt daarom handgeslepen en electronisch gecontroleerd op kleur, helderheid en de wijze van kloven. Alleen die stenen die voldoen aan de hoogste eisen worden in Diamonfire armbanden gebruikt. Alle Diamonfire stenen voor armbanden worden gezet in zilver met een hoogwaardige kwaliteit (stirling zilver 925). Voor een extra afwerking die zorgt voor een extra diepe glans en kleur worden er drie extra lagen edelmetaal aan het sieraad toegevoegd. Dit zijn de elementen Palladium, Rhodium en Platina. Op deze wijze krijgen alle Diamonfire armbanden de 'look & feel' van echte diamanten.

Diamonfire armbanden worden geleverd met certificaat

Om u te verzekeren dat u een heel bijzonder sieraad heeft gekocht wordt er bij elk Diamonfire sieraad een certificaat van echtheid verstrekt. Elk Diamonfire sieraad wordt u aangeleverd in een luxe fluwelen geschenkverpakking dat de superieure kwaliteit van uw Diamonfire sieraad met Diamonfire stenen garandeert.

Diamonfire armbanden met stenen koop je online 

Bij een bestelling vanaf 40 euro aan Diamonfire sieraden is de verzending van het Diamonfire armband gratis. U heeft 30 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u 5% korting op al onze produkten. U mag deze florijnen opsparen en bij een latere bestelling als extra korting verrekenen. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden en u kunt er ook voor kiezen achteraf te betalen. Bestel uw Diamonfire armband bij Timefortrends.