ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Diamonfire Bruidssieraden

Diamonfire Bruidssieraden

Timefortrends is officieel dealer van Diamonfire Bruidssieraden. U kunt derhalve bij ons terecht voor een goede begeleiding bij uw aankoop van een Diamonfire Bruidssieraden. Bij een bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U mag deze florijnen opsparen en bij een volgende bestelling als extra korting verrekenen. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen.

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Diamonfire Bruidssieraden met 'diamanten'

Diamonfire is één van de mooiste diamantsimulaties van dit moment. Door de subtiele vormgeving en platina-afwerking stralen de zilveren sieraden pure klasse uit. De bruidscollectie is geïnspireerd op de exclusieve diamantontwerpen in de zelfverzekerde stijl van grand Ladies als Jackie 'O' en 'Coco'. Mode iconen die kostbare juwelen moeiteloos wisten te combineren met costume jewelery vanuit de gedachte: it’s the illusion that counts. Alle Diamonfire stenen zijn gezet in hoogwaardig 925 zilver. Voor een sterke afwerking, een perfecte kleur en een tikkeltje extra glamour brengt Diamonfire vervolgens drie lagen edelmetaal aan, Palladium, Platina en Rhodium. Zo krijgen alle haute couture bruidsontwerpen van Diamonfire de look & feel van echte diamanten.

Diamonfire Bruissieraden met stenen als 'echte' diamant

Diamonfire stenen moeten voldoen aan de voorwaarden die worden gesteld aan echte en de meest kostbare diamanten en zo van onberispelijke kwaliteit zijn. Elke steen wordt daarom handgeslepen en electronisch gecontroleerd op kleur, helderheid en de wijze van kloven. Alleen die stenen die voldoen aan de hoogste eisen worden in Diamonfire bruidssieraden gebruikt. Alle Diamonfire stenen worden gezet in zilver met een hoogwaardige kwaliteit (stirling zilver 925). Voor een extra afwerking die zorgt voor een extra diepe glans en kleur worden er drie extra lagen edelmetaal aan het sieraad toegevoegd. Dit zijn de elementen Palladium, Rhodium en Platina. Op deze wijze krijgen alle Diamonfire bruidssieraden de 'look & feel' van echte diamanten.

Diamonfire Bruidssieraden worden geleverd met certificaat

De perfecte bruidsjapon vraagt om de perfecte afwerking. Denk aan beeldschone oorbellen die een onmiskenbaar gevoel van kwaliteit en stijl uitstralen. Of een schitterende bijpassende armband, gezet met flonkerende stenen. Om u te verzekeren dat u een heel bijzonder sieraad heeft gekocht wordt er bij elk Diamonfire bruidssieraad een certificaat van echtheid verstrekt. Elk Diamonfire bruidssieraad wordt u aangeleverd in een luxe fluwelen geschenkverpakking dat de superieure kwaliteit van uw Diamonfire bruidssieraad met Diamonfire stenen garandeert.

Diamonfire bruidssieraden met stenen koop je online 

Bij een bestelling vanaf 40 euro aan Diamonfire bruidssieraden is de verzending van het Diamonfire bruidssieraad gratis. U heeft 30 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u 5% korting op al onze produkten. U mag deze florijnen opsparen en bij een latere bestelling als extra korting verrekenen. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden en u kunt er ook voor kiezen achteraf te betalen. Bestel uw Diamonfire bruidssieraden bij Timefortrends.