ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Diamonfire Oorbellen

Diamonfire Oorbellen

Timefortrends is officieel dealer van Diamonfire oorbellen. U kunt derhalve bij ons terecht voor een goede begeleiding bij uw aankoop van Diamonfire oorbellen. Bij een bestelling vanaf 40 euro is verzending van uw oorbellen gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U mag deze florijnen opsparen en bij een volgende bestelling als extra korting verrekenen. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen.

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Diamonfire oorbellen met 'stenen als diamanten'

Diamonfire is één van de mooiste diamantsimulaties van dit moment. Door de subtiele vormgeving en platina-afwerking stralen de zilveren sieraden pure klasse uit. De collectie is geïnspireerd op de exclusieve diamantontwerpen in de zelfverzekerde stijl van grand Ladies als Jackie 'O' en 'Coco'. Mode iconen die kostbare juwelen moeiteloos wisten te combineren met costume jewelery vanuit de gedachte: it’s the illusion that counts. Alle Diamonfire stenen zijn gezet in hoogwaardig 925 zilver. Voor een sterke afwerking, een perfecte kleur en een tikkeltje extra glamour brengt Diamonfire vervolgens drie lagen edelmetaal aan, Palladium, Platina en Rhodium. Zo krijgen alle haute couture ontwerpen van Diamonfire de look & feel van echte diamanten.

Diamonfire oorbellen met stenen zijn niet van echte diamant de onderscheiden

Diamonfire stenen moeten voldoen aan de voorwaarden die worden gesteld aan echte en de meest kostbare diamanten en zo van onberispelijke kwaliteit zijn. Elke steen wordt daarom handgeslepen en electronisch gecontroleerd op kleur, helderheid en de wijze van kloven. Alleen die stenen die voldoen aan de hoogste eisen worden in Diamonfire oorbellen gebruikt. Alle Diamonfire stenen voor oorbellen worden gezet in zilver met een hoogwaardige kwaliteit (stirling zilver 925). Voor een extra afwerking die zorgt voor een extra diepe glans en kleur worden er drie extra lagen edelmetaal aan het sieraad toegevoegd. Dit zijn de elementen Palladium, Rhodium en Platina. Op deze wijze krijgen alle Diamonfire oorbellen de 'look & feel' van echte diamanten.

Diamonfire oorsieraden worden geleverd met certificaat

Om u te verzekeren dat u een heel bijzondere oorbellen heeft gekocht wordt er bij alle Diamonfire oorbellen een certificaat van echtheid verstrekt. Alle Diamonfire oorbellen worden u aangeleverd in een luxe fluwelen geschenkverpakking dat de superieure kwaliteit van uw Diamonfire oorbellen met Diamonfire stenen garandeert.

Diamonfire oorbellen met stenen koop je online 

Bij een bestelling vanaf 40 euro aan Diamonfire oorbellen is de verzending van de Diamonfire oorbellen gratis. U heeft 30 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u 5% korting op al onze produkten. U mag deze florijnen opsparen en bij een latere bestelling als extra korting verrekenen. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden en u kunt er ook voor kiezen achteraf te betalen. Bestel uw Diamonfire ketting bij Timefortrends.