ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Diamonfire Pearls, Parels

Diamonfire Pearls, Parels

Timefortrends is officieel dealer van Diamonfire sieraden uit de Pearls collectie. U kunt derhalve bij ons terecht voor een goede begeleiding bij uw aankoop van een Diamonfire sieraad uit de Pearls collectie. Bij een bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U mag deze florijnen opsparen en bij een volgende bestelling als extra korting verrekenen. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Diamonfire sieraden met Parels

Een parel staat symbool voor waardevolle eigenschappen: perfectie, zuiverheid en onschuld. Om exellente kleur en luster te garanderen maakt Diamonfire voor deze serie uitsluitend gebruik van  de hoogste kwaliteit shell parels. Want alleen het allerbeste is goed genoeg voor Diamonfire en dus goed genoeg voor u.

Diamonfire is niet van echte diamant de onderscheiden

Diamonfire stenen moeten voldoen aan de voorwaarden die worden gesteld aan echte en de meest kostbare diamanten en zo van onberispelijke kwaliteit zijn. Elke steen wordt daarom handgeslepen en electronisch gecontroleerd op kleur, helderheid en de wijze van kloven. Alleen die stenen die voldoen aan de hoogste eisen worden in Diamonfire sieraden gebruikt. Alle Diamonfire stenen worden gezet in zilver met een hoogwaardige kwaliteit (stirling zilver 925). Voor een extra afwerking die zorgt voor een extra diepe glans en kleur worden er drie extra lagen edelmetaal aan het sieraad toegevoegd. Dit zijn de elementen Palladium, Rhodium en Platina. Op deze wijze krijgen alle Diamonfire sieraden uit de Pearls collectie de 'look & feel' van echte diamanten.

Diamonfire sieraden uit de Pearls collectie met certificaat

Om u te verzekeren dat u een heel bijzonder sieraad heeft gekocht wordt er bij elk Diamonfire sieraad een certificaat van echtheid verstrekt. Elk Diamonfire sieraad wordt u aangeleverd in een luxe fluwelen geschenkverpakking dat de superieure kwaliteit van uw Diamonfire sieraad uit de Pearls collectie met Diamonfire parels garandeert.

Diamonfire sieraden uit de Pearls collectie met stenen koop je online 

Bij een bestelling vanaf 40 euro aan Diamonfire sieraden is de verzending van het Diamonfire sieraad met parels gratis. U heeft 30 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u 5% korting op al onze produkten. U mag deze florijnen opsparen en bij een latere bestelling als extra korting verrekenen. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden en u kunt er ook voor kiezen achteraf te betalen. Bestel uw Diamonfire sieraden bij Timefortrends.