ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Glow zilveren Oorbellen

Timefortrends is dealer van Best Basics zilveren Oorbellen. De Best Basics collectie bestaat naast zilveren Oorbellen onder andere uit Armbanden, Kettingen en Medaillons. Alle zilveren Best Basics Oorbellen zijn gemaakt van 925 zuiver zilver. Bij een bestelling van meer dan 40 euro is de verzending van uw Best Basics Oorsieraden gratis. U kunt sparen voor 'Florijnen'. U spaart dan 5% van de aankoopwaarde. U kunt deze 'Florijnen' bij een volgende bestelling weer in mindering brengen als een (extra) korting. Wij garanderen u een uitstekende service.

Draag zilveren oorbellen uit de Best Basics collectie

Het versieren van je lichaam is waarschijnlijk net zo oud als de mensheid. Het is een manier om te onderscheiden, je doen laten opvallen. In het begin van de mensheid werden stenen, schelpen, beenderen aan elkaar geregen om als sieraad te dienen. Toen de kunst van het smelten van metaal werd uitgevonden werd de edelsmeedkunst bekend. In de Romeinse tijd droegen de vrouwen reeds verfijnde en elegante zilveren Oorbellen. De rijken droegen kettingen van goud of van zilver. In de loop van de vele jaren is het klasse onderscheid in het dragen van zilver verdwenen en draagt vrijwel iedere vrouw oorbellen van zilver. Vandaag de dag zijn er meerdere merken zilveren Oorbellen waarvan Best Basics misschien wel de meest complete collectie voor u heeft met een grote keuze aan zilveren Oorbellen die u de uitstraling kunnen geven die bij u past.

Echt zilveren Oorbellen uit de Best Basics collectie moeten gepoetst

Naast de glanzende of bewust gekozen matte kleur zijn zilveren oorbellen uit de Best Basics collectie een half-edelmetaal. Over het algemeen kan de drager of draagster van zilveren oorbellen genieten van het juweel. Soms komt het voor dat Zilver zwart wordt tijdens het dragen. Dat kan langzaam gebeuren maar ook heel snel. Dan reageert het zilver heel sterk op de natuurlijke oliën die uw huid aanmaakt en gaat dan oxideren. In de zomer kan dit extra toenemen omdat men dan wat meer zweet produceert waardoor er ammonia vrijkomt. Ook het gebruik van medicijnen kan het zwart worden van zilveren Oorbellen uit de Best Basics collectie erg bevorderen. Op zich is dit een heel natuurlijk proces die u kan verhelpen door regelmatig uw zilveren Bast Basics Oorsieraden even op te poetsen. Omdat zilver zwart, of donkerbruin, kan worden is daarmee direct aangetoont dat het om 'echt' zilver gaat. 'Nep'-zilver wordt niet zwart en blijft altijd glanzend. Zilver van alle gehaltes kan zwart worden en moet dus af en toe gepoetst worden. Met zilver uit de Best Basics collectie weet u zeker dat deze met echt (925) zilver worden geprocuceerd.

Zilveren Oorbellen uit de Best Basics collectie koop je online

Timefortrends is dealer van Best Basics Zilveren Oorbellen. Bij een bestelling van meer dan 40 euro is de verzending van uw Zilveren Oorbellen uit de Best Basics collectie gratis. Spaar Florijnen. Met Florijnen spaart u 5% korting op de huidige bestelling die u bij uw volgende bestelling weer als extra korting kan verrekenen. U heeft de keuze uit meerdere betaalmogelijkheden. U kunt ook later betalen via Afterpay. Wij garanderen u de best mogelijk service.