ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Glow Gouden Graveerplaatjes

Timefortrends is officieel dealer van meerdere merken gouden Graveerplaatjes zoals Zilgold en de Religiouscollectie. Wij kunnen u derhalve goed informeren. Wij besteden de uiterste zorg aan de bestelling van uw gouden graveerplaatje en geven u de de best mogelijk service. Spaar Florijnen voor een extra korting.

Goud, de geschiedenis 

Goud behoort tot de edelmetalen en is van natuur een zacht maar dicht materiaal. Na het delven moet het goud gezuiverd worden, Voor de meeste doeleinden wordt goud gelegeerd met een ander metaal om het harder te maken. Voor sieraden wordt de zuiverheid aangegeven in karaat. Het meest zuivere is 24 karaat. De meest voorkomende karaatsoorten zijn 14 karaat (58,3%) goud, 18 karaat (75%) en 22 karaat (91,7%). 

Goud wordt gezien als waardevol. Al in de 26e eeuw voor Christus werd goud al als betaalmiddel gebruikt. In de 19e eeuw zijn er vooral in de Verenigde Staten en Australië veel goudbronnen ontdekt wat tot goudkoorts heeft geleid. Het is geen uitzondering dat er meer als een miljoen mensen naar één mijn trokken in de loop van een aantal jaren. Sutter’s Mill in Californië is hier een voorbeeld van 

Supernova en Graveerplaatjes van goud 

Bijzonder om te weten is dat goud ontstaat tijdens het beëindigen van de levensfase van een Ster. Die levens-beeindiging noemen we ook wel een Supernova. Alleen dan kan er goud ontstaan en moet de exploderende en stervende ster minstens 8 x de massa van de zon hebben. Na de explosie worden stofdeeltjes met daarin minuscule beetjes goud de ruimte in geslingerd. Als de stofdeeltjes in de zwaartekracht van een een andere ster komen zullen tijdens het ontstaan van nieuwe planeten deze (samengeklonterde) goudstof deeltjes op die nieuwe planeten te vinden zijn. 

Op de internationale goederenmarkten wordt de goudprijs uitgedrukt in Troy ounce. 1 Trouy ounce weegt een fractie meer dan 31,1 gram. In Nederland wordt vooral 14 karaat goud gebruikt voor de vervaardiging van sieraden.

Glow gouden Graveerplaatjes reinigen 

Om je gouden graveerplaatjes van het merk 'Glow' mooi en glimmend te houden kan je met lauw water en een paar druppels afwasmiddel een sopje maken. Je kan ook water met koolzuur gebruiken want het vuil lost goed op in koolzuur. Laat de oorbellen er een minuut of 15 inliggen en borstel de graveerplaatjes en andere sieraden dan een beetje af met een zeer zachte tandenborstel. Spoel de graveerplaatjes daarna af onder kraan en dep vervolgens de graveerplaatjes van goud droog met een schone handdoek.

Gouden graveerplaatjes kopen

Timefortrends vertegenwoordigt meerdere merken met gouden oorbellen zoals Zilgold. Bij een bestelling van 40 euro of meer is de verzending van uw gouden 'Glow' sieraad gratis. U kunt bij Timefortrends sparen voor ‘Florijnen’. ‘Florijnen” geven recht op 5% extra korting op al uw aankopen. Deze korting kan u bij uw volgende bestelling in mindering brengen. U kunt ook Florijnen doorsparen voor een grotere korting. Koop uw gouden 'Glow' graveerplaatjes online.