ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

TFT Graveerarmband Zirkonia Plaat 5,4 Mm 9 - 11 Cm Geelgoud

TFT Graveerarmband Zirkonia Plaat 5,4 Mm 9 - 11 Cm Geelgoud
€ 219,00
1-4 werkdagen
OF
Gratis verzending!
Tip: Maak eerst een gratis account aan, dan heb je
direct € 5,- korting op deze bestelling!
  • Gratis verzending boven € 40,-
  • 30 dagen retourrecht
  • Achteraf betalen
  • Altijd een leuk cadeau als extra
Betaalwijzes
Met een account verdien je nu:

Bonus florijnen 1095

Graveerarmband Goud Zirkonia Plaat 5,4 mm 9 - 11 cm. Geelgouden graveerarmband met zirkonia. De lengte van de armband bedraagt 9cm met 2cm extensie.

Graveerarmband Zirkonia Plaat 5,4 Mm 9 - 11 Cm Geelgoud. Geelgouden graveerarmband met zirkonia. De lengte van de armband bedraagt 9cm met 2cm extensie.

Gouden Kettingen of colliers worden gedragen om het lichaam te versieren en om aandacht te trekken bij het andere geslacht, of hetzelfde geslacht om signalen uit te stralen zoals de stijl van leven, functie en rijkdom. Al 3600 jaar voor Christus smolt men in Egypte het eerste goud om dit als sieraad te gaan gebruiken. De eerst bekende sieraden werden ca. 2600 jaar voor Christus vervaardigd in het huidige Irak zoals hoofdtooien van Lapis, carneool kralen met wilgen en bladvormige gouden hangers. Deze sieraden zoals gouden kettingen werden tot hun uiteindelijke vorm gehamerd. Door de vooruitgang was men vanaf de jaren 1200 voor Christus in staat om sieraden te gieten. Door het gieten kreeg het goud een betere hardheid en kleur. Het gebruik van goud als sieraad nam vanaf die tijd ook toe. In Europa gebruikt men voor de vervaardiging van gouden kettingen voornamelijk het hardere 14 karaats goud. In Oosterse landen gebruikt men meer 18 karaats goud, wat kostbaarder is, maar dan zijn de sieraden vaak wat dunner om het betaalbaar te houden. 18 Karaats goud kan eenvoudig verbogen worden. Vanwege de hoge goudprijs wordt tegenwoordig veel oud goud bij de juweliers ingeleverd. Dat goud wordt weer omgesmolten om er vervolgens weer nieuwe eigentijdse sieraden zoals armbanden van te maken. Bij Timefortrends heeft u een grote keuze in gouden kettingen.

Extra informatie

Levertijd 1-4 werkdagen
Merk TFT
Geslacht Unisex
Hoogte 5.4
Breedte 20 mm
Lengte 11 cm
Materiaal Geelgoud