ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Gouden Kruisjes

Timefortrends is officieel dealer van merken met gouden Kruisje met religieuze betekenis zoals Zilgold en de Religiouscollectie. Wij kunnen u derhalve goed informeren. Wij besteden de uiterste zorg aan de bestelling van uw gouden Kruisje met ketting en geven u de de best mogelijk service. Spaar Florijnen voor een extra korting.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Goud, de geschiedenis 

Goud behoort tot de edelmetalen en is van natuur een zacht maar dicht materiaal. Na het delven moet het goud gezuiverd worden, Voor de meeste doeleinden wordt goud gelegeerd met een ander metaal om het harder te maken. Voor sieraden wordt de zuiverheid aangegeven in karaat. Het meest zuivere is 24 karaat. De meest voorkomende karaatsoorten zijn 14 karaat (58,3%) goud, 18 karaat (75%) en 22 karaat (91,7%). 

Goud wordt gezien als waardevol. Al in de 26e eeuw voor Christus werd goud al als betaalmiddel gebruikt. In de 19e eeuw zijn er vooral in de Verenigde Staten en Australië veel goudbronnen ontdekt wat tot goudkoorts heeft geleid. Het is geen uitzondering dat er meer als een miljoen mensen naar één mijn trokken in de loop van een aantal jaren. Sutter’s Mill in Californië is hier een voorbeeld van. Vaak worden gouden sieraden ook gebruikt als sieraden met een religieuze betekenis.

Gouden Kruisje met religieuze betekenis reinigen 

Om uw gouden kettinkje met kruisje mooi en glimmend te houden kan u met lauw water en een paar druppels afwasmiddel een sopje maken. U kan ook water met koolzuur gebruiken want het vuil lost goed op in koolzuur. Laat het sieraad er een minuut of 15 inliggen en borstel de sieraden met religieuze betekenis dan een beetje af met een zeer zachte tandenborstel. Spoel de sieraden van goud daarna af onder kraan en dep vervolgens uw gouden kruishanger droog met een schone handdoek.

Gouden Kruisje met religieuze betekenis kopen

Timefortrends vertegenwoordigt merken met gouden sieraden met betekenis zoals Zilgold. Bij een bestelling van 40 euro of meer is de verzending van uw gouden sieraad gratis. U kunt bij Timefortrends sparen voor ‘Florijnen’. ‘Florijnen” geven recht op 5% extra korting op al uw aankopen. Deze korting kan u bij uw volgende bestelling in mindering brengen. U kunt ook Florijnen doorsparen voor een grotere korting. Koop uw gouden kettinkje met kruisje van goud online.