ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Gouden Heilige Maria hangers

Timefortrends is officieel dealer van merken met gouden Heilige Maria hangers zoals Zilgold en de Religiouscollectie. Wij kunnen u derhalve goed informeren. Wij besteden de uiterste zorg aan de bestelling van uw gouden Maria hanger en geven u de de best mogelijk service. Spaar Florijnen voor een extra korting.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Goud, de geschiedenis 

Goud behoort tot de edelmetalen en is van natuur een zacht maar dicht materiaal. Na het delven moet het goud gezuiverd worden, Voor de meeste doeleinden wordt goud gelegeerd met een ander metaal om het harder te maken. Voor sieraden wordt de zuiverheid aangegeven in karaat. Het meest zuivere is 24 karaat. De meest voorkomende karaatsoorten zijn 14 karaat (58,3%) goud, 18 karaat (75%) en 22 karaat (91,7%). 

Goud wordt gezien als waardevol. Al in de 26e eeuw voor Christus werd goud al als betaalmiddel gebruikt. In de 19e eeuw zijn er vooral in de Verenigde Staten en Australië veel goudbronnen ontdekt wat tot goudkoorts heeft geleid. Het is geen uitzondering dat er meer als een miljoen mensen naar één mijn trokken in de loop van een aantal jaren. Sutter’s Mill in Californië is hier een voorbeeld van. Vaak worden gouden sieraden ook gebruikt als sieraden met een religieuze betekenis.

De Heilige Maagd Maria

Maria is in het nieuwe Testament en ook in de Koran de moeder van Jezus. Voor katholieken is zij de belangrijkste heilige. In de Rooms-Katholieke Kerk en Oosters-Orthodoxe Kerk heeft Maria als Moeder van God een belangrijke rol in het geloofsleven. Maria werd volgens een constante overlevering geboren uit Joachim en Anna. Volgens de Katholieke Kerk is Maria vanaf haar conceptie gevrijwaard voor de erfzonde, dat wil zeggen dat ze onbevlekt ontvangen was. Ook geloven de Katholieke en de Orthodoxe Kerken dat Maria nooit een zonde heeft bedreven.

Gouden Maria hanger reinigen 

Om uw gouden Maria hanger mooi en glimmend te houden kan u met lauw water en een paar druppels afwasmiddel een sopje maken. U kan ook water met koolzuur gebruiken want het vuil lost goed op in koolzuur. Laat het sieraad er een minuut of 15 inliggen en borstel de Mariahanger betekenis dan een beetje af met een zeer zachte tandenborstel. Spoel de mariahanger van goud daarna af onder kraan en dep vervolgens uw gouden mariahanger droog met een schone handdoek.

Gouden Maria hanger met afbeelding kopen

Timefortrends vertegenwoordigt merken met gouden sieraden met betekenis zoals Zilgold. Bij een bestelling van 40 euro of meer is de verzending van uw gouden sieraad gratis. U kunt bij Timefortrends sparen voor ‘Florijnen’. ‘Florijnen” geven recht op 5% extra korting op al uw aankopen. Deze korting kan u bij uw volgende bestelling in mindering brengen. U kunt ook Florijnen doorsparen voor een grotere korting. Koop uw gouden Heilige Maria hanger van goud online.