ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Key Moments

Key Moments

Timefortrends is officieel dealer van Key Moments armbanden. Deze stalen armbanden, in één maat verkrijgbaar en bij te buigen, zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en zijn uitgevoerd met teksten in emaille letters. De teksten hebben altijd een motiverende betekenis. Het is mogelijk om meerdere armbanden tegelijk te dragen. Uw Key Moments armband wordt altijd als cadeautje ingepakt en bezorgd op het adres van uw keuze. U heeft 14 dagen recht van retour. Wij garanderen u de best mogelijke service.

Key Moments, armbanden met motiverende teksten

Key Moments sieraden bestaan uit Armbanden (Bangles) die zijn voorzien van korte teksten die een stimulerende boodschap uitdragen. De armbanden worden gemaakt van het hoogste kwaliteit staal en zijn daarom hyporallergeen. De kans op allergische reacties is zeer klein. De motiverende teksten in de armbanden zijn vrijwel altijd in verschillende kleuren emaille uitgevoerd. Soms zijn er kristallen als extra accent aan de armband toegevoegd. Sommige armbanden zijn uitgevoerd met symbolen. 

 

Key Moments voor dames

Grote collectie bangles in diverse basiskleuren met teksten als Always in my heart, Follow your heart, Blessed, I am strong, Love, You are my sunshine, Best mom in the World, Carpe Diem, Live Love Laugh, Live in the Moment, Be original, And so the adventure begins, love, Beautiful, Breathe, I am, Sisters, Love you, You are my Valentine, Love you to the moon and back, You make me so happy, Love is all you need, You make me so happy, Joy, Yolo, Make the time, Follow your heart, Best friends, Always on my mind, XOXOXO, Prove them wrong, Be happy ans smile, Enjoy, Fearless, You are my sunshine, OMG, Impossible is just an option, Be happy and smile, Kiss me, You are perfect en Love you more

Key Moments voor kinderen en mannen

Tevens is er een collectie armbanden (open bangles) speciaal voor kinderen met teksten als Princess, Pretty Girl en Love you.  De armbanden zijn zilverkleurig met zwart emaille, goudkleurig met wit emaille en zwart met roze emaille. Een schitterend verjaardagsgeschenk of als leuk cadeau voor de feestdagen. Voor de heren bestaan er stalen armbanden met teksten als Carpe Diem, Explore, Namaste, Limitless, Never give up en Strength comes from within. Deze armbanden zijn zilverkleurig met zwart emaille en zwart met zwart emaille.

Bestel uw Key Moments armband bij Timefortrends

Timefortrends is officieel dealer van Key Moments. U kunt kiezen uit dames-, heren- en kindermodellen. Wij verpakkken uw bestelling altijd als cadeautje en u heeft een retourrecht van 14 dagen. Bezorgd op het adres van uw keuze en u heeft de mogelijkheid achteraf te betalen. Wij garanderen u de beste service.