ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Key Moments Herenarmbanden

Key Moments Herenarmbanden

Timefortrends is officieel dealer van Key Moments Herenarmbanden (open Bangles). Deze stalen herenarmbanden, in één maat verkrijgbaar en bij te buigen, zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en zijn uitgevoerd met teksten in emaille letters. De teksten hebben altijd een motiverende betekenis. Het is mogelijk om meerdere armbanden tegelijk te dragen. Uw Key Moments herenarmband wordt altijd als cadeautje ingepakt en bezorgd op het adres van uw keuze. U heeft 14 dagen recht van retour. Wij garanderen u de best mogelijke service.

Key Moments, armbanden met motiverende teksten

Key Moments sieraden bestaan uit Armbanden (open Bangles) die zijn voorzien van korte teksten die een stimulerende boodschap uitdragen. De armbanden worden gemaakt van het hoogste kwaliteit staal en zijn daarom hyporallergeen. De kans op allergische reacties is zeer klein. De motiverende teksten in de armbanden zijn vrijwel altijd in verschillende kleuren emaille uitgevoerd. Soms zijn er kristallen als extra accent aan de armband toegevoegd. Sommige armbanden zijn uitgevoerd met symbolen. 

Key Moments voor mannen

Voor de heren bestaan er stalen armbanden met teksten als Carpe Diem, Explore, Namaste, Limitless, Never give up en Strength comes from within. Deze armbanden zijn zilverkleurig met zwart emaille en zwart met zwart emaille.

Bestel uw Key Moments armband bij Timefortrends

Timefortrends is officieel dealer van Key Moments. U kunt kiezen uit dames-, heren- en kindermodellen. Wij verpakkken uw bestelling altijd als cadeautje en u heeft een retourrecht van 14 dagen. Bezorgd op het adres van uw keuze en u heeft de mogelijkheid achteraf te betalen. Wij garanderen u de beste service.