ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!
500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Web Server at timefortrends.nl

Key Moments Kinderarmbanden

Key Moments Kinderarmbanden

Key Moments, armbanden met leuke teksten

Key Moments sieraden bestaan uit Armbanden (open Bangles) die zijn voorzien van korte teksten die een stimulerende boodschap uitdragen. De armbanden worden gemaakt van het hoogste kwaliteit staal en zijn daarom hyporallergeen. De kans op allergische reacties is zeer klein. De motiverende teksten in de armbanden zijn vrijwel altijd in verschillende kleuren emaille uitgevoerd. Soms zijn er kristallen als extra accent aan de armband toegevoegd. Sommige armbanden zijn uitgevoerd met symbolen. 

Key Moments armbanden voor kinderen

Tevens is er een collectie armbanden (open bangles) speciaal voor kinderen met teksten als Princess, Pretty Girl en Love you.  De armbanden zijn zilverkleurig met zwart emaille, goudkleurig met wit emaille en zwart met roze emaille. Een schitterend verjaardagsgeschenk of als leuk cadeau voor de feestdagen. V

Bestel uw Key Moments armband bij Timefortrends

Timefortrends is officieel dealer van Key Moments. U kunt kiezen uit dames-, heren- en kindermodellen. Wij verpakkken uw bestelling altijd als cadeautje en u heeft een retourrecht van 14 dagen. Bezorgd op het adres van uw keuze en u heeft de mogelijkheid achteraf te betalen. Wij garanderen u de beste service.