ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

M'amour Moeder & Kind

M'amour Moeder & Kind

M’amour, met verrassende ontwerpen van de Amerikaanse Janel Russel, toont de liefdevolle band tussen moeder en haar kind. De hangers zijn verkrijgbaar in het zilver, zilver rosé of zilver verguld. Ook zijn sommige modellen in goud of roségoud verkrijgbaar. Soms bezet met een glinsterende diamant. Je liefde voor je moeder toon je met M'amour. Timefortrends is officieel dealer van M'amour. Maak een keuze uit de collectie en spaar voor extra korting. Wij bieden u de beste service en de laagste prijs.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

M'amour Moeder en kind

M’amour, met verrassende ontwerpen van de Amerikaanse Janel Russel, toont de liefdevolle band tussen moeder en haar kind. De hangers zijn verkrijgbaar in het zilver, zilver rosé of zilver verguld. Ook zijn sommige modellen in goud of roségoud met geboortesteen verkrijgbaar. Soms bezet met een glinsterende diamant. Je liefde voor je moeder toon je met M'amour.

Koop M'amour online bij Timefortrends

Timefortrends is officieel dealer van M'amour. Maak een keuze uit de collectie zilveren en gouden M'amour Moeder en kind sieraden en spaar Florijnen voor extra korting. De collectie bestaat uit Kettingen en meerdere uitvoeringen van gouden of zilveren Hangers. U heeft een retourzendingstermijn van 14 dagen. Wij bieden u de beste service en de laagste prijs.