ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

New Bling sieraden

New Bling sieraden

Timefortrends is officieel dealer van New Bling sieraden. Bij een bestelling vanaf 40 euro is de verzending van uw New Bling Sieraad gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd 5% korting op al onze produkten. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, uitgestelde betaling is mogelijk en wij garanderen u de best mogelijk service.

New Bling sieraden zijn toonaangevend in Europa

New Bling sieraden is één van de toonaangevende modemerken in Europa. De collecties worden voortdurend aan de nieuwe trends aangepast. New Bling sieraden zijn uitermate geschikt als toevoeging aan uw outfit. Ga trendy op pad met deze ruime collectie armbanden want alle New Bling sieraden zijn geschikt voor elke gelegenheid waar elegantie en stijl een must is. New Bling sieraden zijn vaak voorzien van zirkonia's of andere stenen. Armbanden zijn nagenoeg altijd voorzien van een magnetische sluiting wat het eenvoudig omdoen van het sieraad bevordert. Uw aankoop wordt door ons altijd 'weggeef-klaar' voor u ingepakt.

Koop je New Bling sieraad online bij Timefortrends

Timefortrends is officieel dealer van New Bling sieraden. Bij een aankoop van meer dan 40 euro wordt uw New Bling sieraad gratis naar het adres van uw keuze verzonden. Spaar ook 'Florijnen'. Met deze 'Florijnen' spaart u voor een extra korting die u bij een volgende bestelling weer kan verrekenen. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden en u kunt er ook voor kiezen achteraf te betalen. Bestel uw New Bling sieraden bij Timefortrends.