ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Pandora Clips-Stoppers

Pandora Clips-Stoppers

Juwelier Wieringa Delfzijl houder onder de naam Timefortrends is officieel Pandora dealer van Pandora clips en wij kunnen je goed adviseren omtrent de keuze van je bedels die je vast kan zetten aan je Pandora armband  en je andere Pandora sieraden. Timefortrends heeft een grote keus in Pandora clips. U kunt kiezen uit bedels, hangbedels, de beroemde spacers en bedels van Muranoglas. Clips zijn erg leuk om als cadeau te geven. U heeft 14 dagen bedenktijd en bij een bestelling van meer dan 40 euro is de verzending gratis.

Pandora clips

Juwelier Wieringa Delfzijl houder onder de naam TimeForTrends is officieel Pandora dealer en wij kunnen je goed adviseren omtrent de keuze van Pandora Kettiingen of je Pandora clips. Het assortiment bestaat uit zilveren- en leren Pandora armbanden, Pandora bangles, Pandora bedels, Pandora clips, Pandora Muranoglasbedels, Pandora Element, oorbellen en Pandora kettingen. Pandora is een sieradenmerk dat zijn oorsprong vindt in Denemarken.

Clips van Pandora, de ontwerpers

In 1982 bedacht goudsmit Per Enevoldsen de naam Pandora en begon een groothandel met deze Pandora armbanden en bedels. Na verloop van tijd startte het bedrijf een eigen fabriek in Thailand om de bedels te produceren. Er werden ontwerpers aangenomen zoals Lone Frandsen en Lisbeth Larsen. Samen hebben zij de huidige Pandora-stijl ontworpen. Al snel werd het merk in het buitenland populair. In 2015 werkten er 35 mensen op het hoofdkantoor en ca. 1000 medewerkers in de fabriek in Thailand. De letterlijke vertaling van Pandora is "draagster van alle gaven" of "schenkster van alle gaven". Er zijn veel namaak-Pandora bedels in omloop. Let op het keurmerk ALE. In iedere bedel staat dit merkteken.

Koop online een Pandora clip bij Timefortrends

De bedelcollectie bestaat uit meer dan 500 modellen. Laat je verrassen door de enorme collectie van elegante, trendy clips die uit- en mét liefde worden gegeven. Gemaakt van zuiver zilver met soms gouden accenten die uw Pandora clips een nog grotere 'impact' geven. Koop nu uw Pandora clips online. U heeft een bedenktijd van 14 dagen en de mogelijkheid om later te betalen. U kunt sparen voor 'Florijnen'. U spaart dan 5% van de aankoopwaarde. U kunt deze 'Florijnen' bij een volgende bestelling weer in mindering brengen als een (extra) korting.