ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Rebel and Rose More Balls Than Most Armbanden

Rebel and Rose More Balls Than Most Armbanden

Timefortrends is officieel dealer van Rebel and Rose sieraden. Rebel and Rose heeft diverse series armbanden zoals 'More Balls Than Most' met hun eigen specifieke eigenschappen ontwikkeld. U heeft een bedenktijd van 14 dagen en de mogelijkheid om later te betalen. U kunt sparen voor 'Florijnen'. U spaart dan 5% van de aankoopwaarde. U kunt deze 'Florijnen' bij een volgende bestelling weer in mindering brengen als een (extra) korting. Wij garanderen een uitstekende service.

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rebel and Rose armband, More Balls Than Most

Rebel & Rose is een echt Nederlands sieradenmerk. De Rebel en Rose armbanden uit de More Balls Than Most serie zijn geschikt voor mannen en voor vrouwen. Ze zijn zowel stoer als lief. Aan de namen van de verschillende lijnen is al te zien dat we niet veel op hebben met conventies. ‘More balls than most’ en ‘Lionhead’ zijn op z’n zachtst gezegd ongebruikelijke namen voor een sieraad. En dat is precies wat Rebel & Rose voor ogen heeft. Rebel & Rose uit de More Balls Than Most serie spreekt zowel de lieve als de stoere kant van de drager aan. De armbanden zijn mooi, modieus en maken vrolijk, maar zijn tegelijkertijd rebels en tegendraads. Ze zijn voor mensen met een eigen mening en een sterke wil.

Een Rebel and Rose armband koop je online

Avontuurlijke mensen die houden van trendy fashion, genieten van het leven en graag de gebaande paden verlaten. Rebel and Rose armbanden uit de More Balls Than Moset serie laten zich uitstekend combineren met veel andere Rebel and Rose armbanden, maar bijvoorbeeld ook met horloges (mix and match). Immers, wie eigenwijs is, doet het op zijn of haar manier. Maakt eigen creaties en vindt elke dag opnieuw de mode uit. Rebel & Rose laat de drager volledig vrij. En biedt slechts fraaie bouwstenen waarmee hij of zij een eigen stijl kan ontwikkelen. Dat is in een recordtempo in Nederland aan het lukken, maar zal al snel grensoverschrijdend blijken te zijn. Met dank aan de Rebel & Rose dragers. De vrijdenkers die geen trends volgen, maar trends zetten!

Rebel en Rose armbanden koop je online bij Timefortrends

De Rebel and Rose collectie bestaat uit meerdere series. Laat je verrassen door de enorme collectie van elegante, trendy armbanden die uit- en mét liefde worden gegeven. Koop nu je Rebel en Rose armbanden uit de More Balls Than Most serie online. U heeft een bedenktijd van 14 dagen en de mogelijkheid om later te betalen. U kunt sparen voor 'Florijnen'. U spaart dan 5% van de aankoopwaarde. U kunt deze 'Florijnen' bij een volgende bestelling weer in mindering brengen als een (extra) korting. Je kunt ook nog een kijkje nemen op de officiële site van Rebelandrose.nl

Rebel en Rose armbanden, de series

Rebel And Rose zijn in verschillende series sieraden beschikbaar met opmerkelijke namen. Aan de namen van de verschillende lijnen is al te zien dat we niet veel op hebben met conventies. ‘More Balls Than Most’ , Lionhead , Absolutely leather en Stones only zijn op z’n zachtst gezegd ongebruikelijke namen voor een sieraad.