ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Silk Jewellery Armbanden 'Ganesha' lijn

Silk Jewellery Armbanden 'Ganesha' lijn

Timefortrends is officieel dealer van Silk Jewellery Armbanden uit de Ganesha lijn. Silk Jewellery heeft daarnaast een collectie Oorbellen ook diverse collecties Armbanden en Ringen met hun eigen specifieke eigenschappen ontwikkeld. U heeft een bedenktijd van 14 dagen en de mogelijkheid om later te betalen. U kunt sparen voor 'Florijnen'. U spaart dan 5% van de aankoopwaarde. U kunt deze 'Florijnen' bij een volgende bestelling als een extra korting weer in mindering brengen. Wij garanderen u een uitstekende service.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Silk Jewellery is het Fashion sieradenmerk

S!LK is hét Fashionable sieradenmerk, dat sterling zilveren armbanden, ringen en colliers brengt voor zowel mannen als vrouwen. De massieve S!LK collectie staat bekend om haar tijdloze stoere designs met een zeer verfijnde afwerking waarmee je iedere look een karakteristieke styling geeft. Silk is opgericht door het duo Heidi van Leeuwen en Maarten Smetsers. Zij halen beiden voldoening uit het ontwerpen van mooie producten die op een eerlijke wijze daarna op Bali in Indonesie met de hand vervaardigd worden. Uitgangspunt is wel dat er kleur en vrolijkheid in de ontwerpen moet zitten evenals de uitstraling van topkwaliteit. Alle nieuwe modellen van Silk Jewellery uit onder andere de Ganesha serie worden door het duo zelf ontworpen en worden getoetst middels een uitgebreide kwaliteitscontrole waarbij onder andere de nieuw ontworpen modellen uitgebreid worden gedragen. Pas dan wordt het ontwerp in productie genomen. De gedachte van het duo is toch wel dat het juweel een onderdeel zal worden van iemands leven.

Een armband uit de Ganesha lijn van Silk Jewellery koop je online

Silk armbanden van zilver uit de `Ganesha collectie staan borg voor een zeer massieve kwaliteit. De armbanden worden gemaakt met een een enorme gedrevenheid voor de kunst van het zilversmeden en met oog voor detail. Alle juwelen, ook de Ganesha-armbanden, van Silk worden vervaardigd van massief zilver. Silk steunt de zilversmeden in Indonesië. Binnen het atelier worden de zilversmeden opgeleid om daarna tegen een eerlijk salaris en met goede werkomstandigheden de meest mooie Silk Ganesha-armbanden te maken. Armbanden met een hart. Naast armbanden vervaardigt Silk Jewellery ook oorbellen. Voorbeelden van collecties Armbanden zijn verder o.a. Divine. Divine bestaat uit verschillende series met goddelijke namen, met ieder een eigen specifiek karakter. De populaire Ganesha lijn biedt zwaardere modellen voor de stoere mannen en vrouwen onder ons, maar heeft ook fijnere items voor de meer sophisticated look. De verfijnde serie “Gautama” bestaat uit diverse modellen die zowel een glamourous als een casual outfit sieren. Daar waar de Brahma lijn de kracht van de eenvoud symboliseert, spreekt de afwisselingrijkheid van de Shiva serie de expressieve kant van de creatieve man en vrouw aan.

Silk Armbanden uit de Ganesha serie worden met de hand vervaardigd op Bali

Silk handelt met een sterke Fair Trade gedachte en steunt met haar zilveren armbanden, zoals uit de Ganesha collectie, de community trade in Azië. Silk heeft hier haar eigen productie atelier en werkt daarnaast samen met een aantal kleinere handelsgemeenschappen. Alle oorbellen, armbanden, ringen en kettingen van S!LK Jewellery worden met de hand vervaardigd uit de hoogste kwaliteit (925) sterling zilver. Naast de brede zilveren collectie armbanden uit de Ganesha collectie heeft Silk ook een innovatieve leder-lijn met veelal bijzonder sluitwerk. De lamslederen banden zijn eveneens met de hand gemaakt van hoogwaardig leer gecombineerd met zilveren elementen. S!LK voegt minimaal 2 maal per jaar nieuwe modellen armbanden toe aan haar collectie. Kijk regelmatig op de webshop van Silk Jewellery.

Armbanden van Silk Jewellery koop je bij Timefortrends

De Silk Jewellery collectie bestaat uit meerdere collecties armbanden waaronder de Ganesha lijn, ringen en oorsieraden. Laat je verrassen door de prachtige collectie van stoere en trendy armbanden die uit- en mét liefde én met de hand gemaakt worden worden gegeven. Koop nu je Silk Armband uit de Ganesha collectie online. U heeft een bedenktijd van 14 dagen en de mogelijkheid om later te betalen. U kunt sparen voor 'Florijnen'. U spaart dan 5% van de aankoopwaarde. U kunt deze 'Florijnen' bij een volgende bestelling weer in mindering brengen als een (extra) korting.