ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Stalen kettingen

Stalen kettingen

Timefortrends is dealer van Stalen Ketingen. Er zijn naast stalen Kettingen diverse andere collecties waaronder Armbanden, Oorbellen en Ringen met hun eigen specifieke eigenschappen ontwikkeld. U heeft een bedenktijd van 14 dagen en de mogelijkheid om later te betalen. U kunt sparen voor 'Florijnen'. U spaart dan 5% van de aankoopwaarde. U kunt deze 'Florijnen' bij een volgende bestelling weer in mindering brengen als een (extra) korting. Wij garanderen u een uitstekende service.

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 68

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 68

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stalen kettingen zijn stoer en niet duur

Staal wordt veel gebruikt voor iets stoerdere, strakke kettingen. Vaak worden stalen kettingen gebruikt in combinatie met leer, zirkonia en in minder mate met diamant. Stalen sieraden kan men onder verdelen in bijvoorbeeld een stalen hanger die aan een stalen of lederen ketting kan hangen, een dunne of bredere stalen ring of een lederen armband met stalen bedels. Daarnaast zijn er stalen dasspelden en manchetteknopen te koop.Het grote voordeel van staal is dat het erg hard is en bijzonder goedkoop is om aan te schaffen. Stalen armbanden kunnen wel gegegraveerd worden. Zowel met de machine of luxer met een handgravure.

Staal is niet te vermaken. Kies de ketting dat bij jouw past

Stalen kettingen zijn beduidend goedkoper dan zilver of gouden juwelen. Het nadeel is wel dat staal niet vermaakt kan worden. Hou er daarom rekening mee dat het kan voorkomen dat, wanneer een stalen ketting niet meer past omdat deze te kort is, het niet mogelijk is om deze te vermaken tenzij daar bij de fabricage al passende maatregelen voor zijn genomen. Zowel in ringen als in stalen armbanden en kettingen is er een erg grote keus. Er zijn armbanden die afgewerkt zijn met carbon en stalen armbanden die bedoeld zijn om te graveren. Stalen kettingen zijn zelfs extreem stoer verkrijgbaar. Huidirritatites komen bij stalen kettingen zelden voor. Het zuivere edelstaal is van hoge gehalte namelijk 316L. Staal is hypo-allergeen en kan worden voorzien van een PCD-coating in iedere gewenste kleur. Het grote voordeel is dat edelstaal niet snel zijn kleur verliest dankzij de PCD-coating. 

Stoere en elegante kettingen koop je online

Stalen kettingen kunnen heel stoer zijn, met grote schakels en robuuste zwarte of bruine accenten, voor de mannen. Maar kan het ook heel elegant zijn en zijn er voor de dames, naast de iets stoerdere opvallende, ook elegante gedetailleerde armbandjes. Edelstenen en zirkonia's zijn bij een aantal armbanden gezet. Er zijn ook stalen kettingen te koop die gold of roséplated zijn of waar carbon aan toegevoegd is. Laat je verrassen door de enorme collectie van elegante, stoere en trendy kettingen die uit- en mét liefde worden gegeven. Koop nu je stalen ketting online. U heeft een bedenktijd van 14 dagen en de mogelijkheid om later te betalen. U kunt sparen voor 'Florijnen'. U spaart dan 5% van de aankoopwaarde. U kunt deze 'Florijnen' bij een volgende bestelling weer als een extra korting in mindering brengen. Uitgestelde betaling is mogelijk.