ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Step by Step Sieraden

Step by Step Sieraden

Juwelier Wieringa Delfzijl houder onder de naam Timefortrends is officieel dealer van 'Step by Step' sieraden. Wij kunnen u goed adviseren omtrent de keuze van je Step by Step armband en je 'Step by Step' kettingen met hanger. Spaar Florijen voor extra korting en u heeft 2 weken bedenktijd. Gratis verzending bij een besteling van meer dan 40 euro. Wij garanderen u de best mogelijk service.

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

'Step by Step' strak design en betaalbaar

Step by Step is het sieradenkindje van Ursula Muller. Ursula is geboren in Lucerne alwaar ze haar opleiding genoot en werkte als Interieur Decorateur. Eenmaal klaar met haar studie aan het College of Art and Design in Lucerne vertrok ze naar Parijs waar ze een vervolgstudie deed en haar eigen bedrijf oprichtte. In de jaren negentig begon ze zich te concentreren op haar ontwerpen die voornamelijk betrekking hadden op exclusieve en strakke juwelen. Ze kwam tot de ontdekking dat het ontwerpen van strakke ontwerpen haar doel was en haar man richtte het bedrijf Step by Step in 1994 op. Op dit moment wordt er voornamelijk staal, aluminium en kunststof in de exclusieve ontwerpen verwerkt met de gedachte dat deze sieraden multifunktioneel ingezet moeten kunnen worden, eenvoudig te veranderen zijn en dat de collectie vooral betaalbaar blijft.

 

Koop uw 'Step by Step' sieraad online bij Timefortrends

Timefortrends is dealer van 'Step by Step' Sieraden. Wij verlenen u de best mogelijk service. Bij een bestelling van meer dan 40 euro is de verzending gratis. Wij verpakken uw Step by Step Sieraad als een cadeautje. Laat je verrassen door de collectie van elegante, strakke en trendy sieraden die uit- en vooral mét liefde worden gemaakt. Koop nu je 'Step by Step' sieraden online. U heeft een bedenktijd van 14 dagen en de mogelijkheid om later te betalen. U kunt sparen voor 'Florijnen'. U spaart dan 5% van de aankoopwaarde. U kunt deze 'Florijnen' bij een volgende bestelling weer als een extra korting in mindering brengen. Uitgestelde betaling is mogelijk.