ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Swarovski Crystaldust

Swarovski Crystaldust

Juwelier Wieringa Delfzijl houder onder de naam Timefortrends is officieel Swarovski sieraden dealer en wij kunnen je adviseren omtrent de keuze van je Swarovski Chrystaldust armband en je andere Swarovski Chrystaldust sieraden. Timefortrends heeft een grote keus in Swarovski sieraden zoals armbanden, kettingen, oorsieraden en pennen. Een prachtig Swarovski sieraad is een Swarovski Chrystaldust armband. Koop online jouw Swarovski Chrystaldust sieraden.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Timefortrends is officieel dealer van Swarovski Chrystaldust sieraden. Bij een bestelling vanaf 40 euro is verzending van uw Swarovski Chrystaldust sieraden gratis. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. U kunt ook achteraf betalen via Afterpay. Maak u keuze uit Pennen, kettingen, armbanden en diverse Swarovski sieraden die zijn gemaakt met Crystaldust.

Koop online de mooiste Swarovski Chrystaldust sieraden

Daniel Swarovski (1862-1956) was een Oostenrijks opticus die in 1895 te Wattens nabij de stad Schwaz in Tirol (23 km oostelijk van Innsbruck) het bedrijf Swarovski (optische elementen en slijpmiddelen) heeft opgericht. Zijn onderzoeksafdeling was op zoek naar glas met een hoge brekingsindex voor toepassing in de optiek en onderzocht daartoe glazen met hoog gehalte aan zware metalen zoals lood en zilver. Voorwerpen van dit Swarovski-kristal bleken als relatiegeschenk zeer in trek en daaruit was de gedachte geboren om Swarovski Chrystaldust sieraden te gaan vervaardigen. Dit idee bleek bijzonder succesvol. Maak online de keuze uit de collectie Swarovski Chrystaldust sieraden.