ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Swarovski Pennen

Swarovski Pennen

Timefortrends is officieel Swarovski pennen dealer en wij kunnen je adviseren omtrent de keuze van Swarovski pennen en je Swarovski oorbelllen of Swarovski Chrystaldust armbanden. Timefortrends heeft een grote keus in Swarovski sieraden. Een prachtig Swarovski sierraad is een Swarovski pen. Koop dus online je favoriete Swarovski pen.

Timefortrends is officieel dealer van Swarovski pennen. Bij een bestelling vanaf 40 euro is verzending van uw Swarovski sieraden gratis. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. U kunt ook achteraf betalen via Afterpay. Maak u keuze uit Swarovski pennen, hoesjes, kettingen, armbanden en diverse Swarovski sieraden die zijn gemaakt met Crystaldust.

Koop de mooiste Swarovski pennen online.

Daniel Swarovski (1862-1956) was een Oostenrijks opticus die in 1895 te Wattens nabij de stad Schwaz in Tirol (23 km oostelijk van Innsbruck) het bedrijf Swarovski (optische elementen en slijpmiddelen) heeft opgericht. Zijn onderzoeksafdeling was op zoek naar glas met een hoge brekingsindex voor toepassing in de optiek en onderzocht daartoe glazen met hoog gehalte aan zware metalen zoals lood en zilver. Voorwerpen van dit Swarovski-kristal bleken als relatiegeschenk zeer in trek en daaruit was de gedachte geboren om Swarovski pennen te gaan vervaardigen. Dit idee bleek bijzonder succesvol. Maak online de keuze uit de collectie Swarovski pennen.