ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Swarovski Sets

Swarovski Sets

Timefortrends is officieel dealer van Swarovski sets van diverse sieraden. Bij een bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. Bij uw bestelling van Swarovski sets ontvangt u altijd een leuk cadeautje. U kunt uit de Swarovski sieraden collectie onder andere kiezen voor armbanden, pennen, kettingen, hoesjes en Kerstartikelen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Koop de mooiste Swarovski sets online

Daniel Swarovski (1862-1956) was een Oostenrijks opticus die in 1895 te Wattens nabij de stad Schwaz in Tirol (23 km oostelijk van Innsbruck) het bedrijf Swarovski (optische elementen en slijpmiddelen) heeft opgericht. Zijn onderzoeksafdeling was op zoek naar glas met een hoge brekingsindex voor toepassing in de optiek en onderzocht daartoe glazen met hoog gehalte aan zware metalen zoals lood en zilver. Voorwerpen van dit Swarovski-kristal bleken als relatiegeschenk zeer in trek en daaruit was de gedachte geboren om Swarovski sets te gaan vervaardigen. Dit idee bleek bijzonder succesvol. Maak online de keuze uit de collectie Swarovski sets.

Swarovski sieraden sets koop je bij de officiele dealer Timefortrends

Timefortrends is officieel dealer van Swarovski sets. Bij een bestelling vanaf 40 euro is verzending van Swarovski sets gratis. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Uitgestelde betaling is mogelijk. Maak u keuze uit Pennen, kettingen, armbanden en diverse Swarovski sets die zijn gemaakt met Crystaldust.