ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Swarovski Bedels

Swarovski Bedels

Timefortrends is officieel dealer van Swarovski Bedels. Bij een bestelling van Swarovski pennen of aan andere Swarovski sieraden van meer dan 40 euro is de verzending gratis. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. In de collectie Swarovski sieraden zijn onder andere Swarovski armbanden, oorbellen, kettingen en veel Swarovski sieraden voor de Kerst verkrijgbaar.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Timefortrends is officieel dealer van Swarovski Bedels. Bij een bestelling vanaf 40 euro is verzending van Swarovski bedels gratis. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Time For Trends sparen voor ´Florijnen´. U kunt ook achteraf betalen via Afterpay. Maak u keuze uit Pennenkettingen, armbanden en diverse Swarovski sieraden die onder andere zijn gemaakt met Crystaldust.

Koop de mooiste Swarovski armbanden online.

Daniel Swarovski (1862-1956) was een Oostenrijks opticus die in 1895 te Wattens nabij de stad Schwaz in Tirol (23 km oostelijk van Innsbruck) het bedrijf Swarovski (optische elementen en slijpmiddelen) heeft opgericht. Zijn onderzoeksafdeling was op zoek naar glas met een hoge brekingsindex voor toepassing in de optiek en onderzocht daartoe glazen met hoog gehalte aan zware metalen zoals lood en zilver. Voorwerpen van dit Swarovski-kristal bleken als relatiegeschenk zeer in trek en daaruit was de gedachte geboren om ook Swarovski pennen te gaan vervaardigen. Dit idee bleek bijzonder succesvol. Maak online de keuze uit de collectie Swarovski armbanden.