ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Zilgold sieraden

Zilgold sieraden

Timefortrends is officieel dealer van Zilgold sieraden. Bij een bestelling vanaf 40 euro is verzending van uw Zilgold sieraad gratis. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met Florijnen spaart u voor 5% korting per bestelling die u bij uw volgende bestelling weer kunt verrekenen. U kunt kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen. Wij garanderen u de best mogelijk service.

Zilgold Goud met kern van Zilver voor een massief sieraaad

Zilgold is een volwaardig Italiaans Gouden sieraad waarvan de kern van het juweel gevuld is met zuiver Zilver om een massief uiterlijk en gevoel te krijgen. Omdat de dikte van het Goud voldoet aan de wettelijk normen van normale gouden (holle) sieraden krijgt het sieraad gewoon het goudstempel. Feitelijk krijgt het sieraad 2 stempels. Voor het Goud een keurmerk maar ook voor het Zilver een keurmerk. Beiden worden gegeven door Waarborg Holland. U draagt dan Goud met de grote voordelen van een massief sieraad.

Met Zilgold geen zorgen over een deuk

Bij een eventuele deuk, die er overigens dankzij het massieve juweel al heel moeilijk is in te krijgen, is is reparatie van een deuk wel mogelijk in tegenstelling van een hol sieraad dat vrijwel niet te repareren is. Een Zilgold sieraad kan bij normaal gebruik dan ook een leven lang meegaan. Geniet van het gevoel van een "massief" gouden sieraad tegen een allerzins betaalbare prijs dat een aanzienlijk niveau lager ligt dan bij een echt volledig massief gouden juweel. Het ambachtelijk gesmede Zilgold is nu haalbaar voor vrijwel iedereen die van Goud houd.

Koop uw Gouden Zilgold sieraad bij Timefortrends

Timefortrends is officieel dealer van Zilgold sieraden. Bij een bestelling vanaf 40 euro is verzending van uw Zilgold sieraad gratis. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met Florijnen spaart u voor 5% korting per bestelling die u bij uw volgende bestelling weer kunt verrekenen. U kunt kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden waarbij u ook achteraf kan betalen. Wij garanderen u de best mogelijk service.