ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Heren zilveren Sieraden

Timefortrends is dealer van meerdere collecties Zilveren Herensieraden. De zilveren Herensieraden collectie bestaat onder andere uit Armbanden, Kettingen, Hangers, Medaillons en Oorsieraden.. Zilveren Sieraden zijn onderverdeeld in diverse merken zoals Best Basics, Classics, Elegenace en Lovenotes. Alle zilveren Herensieraden zijn gemaakt van 925 zuiver zilver. Bij een bestelling van meer dan 40 euro is de verzending gratis. U kunt sparen voor 'Florijnen'. U spaart dan 5% van de aankoopwaarde. U kunt deze 'Florijnen' bij een volgende bestelling weer in mindering brengen als een (extra) korting. Wij garanderen u een uitstekende service.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Versier je lichaam en val op met zilver

Het versieren van je lichaam is waarschijnlijk net zo oud als de mensheid. Het is een manier om te onderscheiden, je doen opvallen. In het begin van de mensheid werden stenen, schelpen, beenderen aan elkaar geregen om als sieraad te dienen. Toen de kunst van het smelten van metaal werd uitgevonden werd de edelsmeedkunst bekend. In de Romeinse tijd droegen de vrouwen reeds verfijnde en elegante zilveren sieraden. De rijken droegen sieraden van goud of van zilver. In de loop van de vele jaren is het klasse onderscheid in het dragen van zilver verdwenen en draagt vrijwel iedere man sieraden van zilver.

Zilver voor herensieraden moet je onderhouden

Naast de glanzende of bewust gekozen matte kleur is een zilveren herensieraas een half-edelmetaal. Over het algemeen kan de drager of draagster van een zilveren sieraad genieten van het juweel. Soms komt het voor dat Zilver zwart wordt tijdens het dragen. Dat kan langzaam gebeuren maar ook heel snel. Dan reageert het zilver heel sterk op de natuurlijke oliën die uw huid aanmaakt en gaat dan oxideren. In de zomer kan dit extra toenemen omdat men dan wat meer zweet produceert waardoor er ammonia vrijkomt. Ook het gebruik van medicijnen kan het zwart worden van zilveren herensieraden erg bevorderen. Op zich is dit een heel natuurlijk proces die u kan verhelpen door regelmatig uw zilveren sieraden even op te poetsen. Omdat zilver zwart, of donkerbruin, kan worden is daarmee direct aangetoont dat het om 'echt' zilver gaat. 'Nep'-zilver wordt niet zwart en blijft altijd glanzend. Zilver van alle gehaltes kan zwart worden en moet dus af en toe gepoetst worden.

Koop je Zilveren herensieraden online en spaar korting

Timefortrends is dealer van meerdere merken Zilveren herensieraden. Bij een bestelling van meer dan 40 euro is de verzending van uw Zilveren herensieraden gratis. Spaar Florijnen. Met Florijnen spaart u 5% korting op de huidige bestelling die u bij uw volgende bestelling weer als extra korting kan verrekenen. U heeft de keuze uit meerdere betaalmogelijkheden. U kunt ook later betalen via Afterpay. Wij garanderen u de best mogelijk service.