ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Zilveren Medaillons

Timefortrends is dealer van diverse merken Zilveren Medaillons. In Medaillons kunnen vaak één of meerdere foto's van uw dierbaren geplaatst worden. Bij een bestelling vanaf 40 euro is de verzending van uw Medaillon gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen. Wij garanderen u de beste service.

Denk aan je dierbaren met een zilveren Medaillon

Het versieren van je lichaam met een ketting voorzien van een Medaillon is waarschijnlijk net zo oud als de mensheid. Het is een manier om te onderscheiden, je doen opvallen. In het begin van de mensheid werden stenen, schelpen, beenderen aan elkaar geregen om als sieraad te dienen. Toen de kunst van het smelten van metaal werd uitgevonden werd de edelsmeedkunst bekend. In de Romeinse tijd droegen de vrouwen reeds verfijnde en elegante zilveren kettingen met een Hanger. De rijken droegen sieraden van goud of van zilver. In de loop van de vele jaren is het klasse onderscheid in het dragen van zilver verdwenen en draagt vrijwel iedere vrouw een ketting met Medaillon van zilver. Het woord Medaillon in de beeldhouwkunst geeft in wezen een reliëf aan en werd vroeger vooral gebruikt als ornament in gebouwen waar het als versiering diende. Als sieraad heeft het Medaillon een iets andere betekenis. Dan worden er meestal één of meerdere foto's van dierbaren in geplaatst en kan dan als hanger maar ook als broche worden gedragen. Als anekdote is het aardige om te weten dat in de Victoriaanse tijd ook Medaillons van menselijk haar werden gemaakt

Zilver Medaillons moet je onderhouden

Naast de glanzende of bewust gekozen matte kleur is een zilveren ketting met Medaillon een half-edelmetaal. Over het algemeen kan de drager of draagster van een zilveren ketting met zilveren Medaillon genieten van het juweel. Soms komt het voor dat Zilver zwart wordt tijdens het dragen. Dat kan langzaam gebeuren maar ook heel snel. Het zilver reageert dan heel sterk op de natuurlijke oliën die uw huid aanmaakt en gaat dan oxideren. In de zomer kan dit extra toenemen omdat men dan wat meer zweet produceert waardoor er ammonia vrijkomt. Ook het gebruik van medicijnen kan het zwart worden van zilveren kettingen met Medaillon erg bevorderen. Op zich is dit een heel natuurlijk proces die u kan verhelpen door regelmatig uw zilveren medaillon even op te poetsen. Omdat zilver zwart, of donkerbruin, kan worden is daarmee direct aangetoont dat het om 'echt' zilver gaat. 'Nep'-zilver wordt niet zwart en blijft altijd glanzend. Zilver van alle gehaltes kan zwart worden en moet dus af en toe gepoetst worden.

Koop je Zilveren Medaillon online en spaar korting

Timefortrends is dealer van meerdere merken zilveren Medaillons. Bij een bestelling van meer dan 40 euro is de verzending van uw zilveren Medaillon gratis. Spaar Florijnen. Met Florijnen spaart u 5% korting op de huidige bestelling die u bij uw volgende bestelling weer als extra korting kan verrekenen. U heeft de keuze uit meerdere betaalmogelijkheden. U kunt ook later betalen via Afterpay. Wij garanderen u de best mogelijk service.