ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Zilveren Oorbellen

Timefortrends is dealer van diverse merken Zilveren Oorbellen. Zilveren Oorbellen geven de uitstraling die bij u past. Bij een bestelling vanaf 40 euro is de verzending van uw Oorsieraden gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen. Wij garanderen u de beste service.

Versier je lichaam en val op met zilveren Oorbellen

Het versieren van je lichaam is waarschijnlijk net zo oud als de mensheid. In het verleden gaven onderscheidende oorbellen aan bij welke groep je thuis hoorde. Het was en is een manier om te onderscheiden, je doen opvallen. In het begin van de mensheid werden stenen, schelpen, beenderen aan elkaar geregen om als sieraad te dienen. Toen de kunst van het smelten van metaal werd uitgevonden werd de edelsmeedkunst bekend. In de Romeinse tijd droegen de vrouwen reeds verfijnde en elegante oorbellen. De oorbel werd toen een accessoire die je sociale status aangaf. De rijken droegen oorsieraden van goud of van zilver. In de loop van de vele jaren is het klasse onderscheid in het dragen van zilver verdwenen en draagt vrijwel iedere vrouw oorbellen van zilver.

Zilveren Oorbellen moet je onderhouden

Naast de glanzende of bewust gekozen matte kleur is een zilveren sieraad een half-edelmetaal. Over het algemeen kan de drager of draagster van zilveren Oorbellen genieten van het juweel. Soms komt het voor dat Zilver zwart wordt tijdens het dragen. Dat kan langzaam gebeuren maar ook heel snel. Dan reageert het zilver heel sterk op de natuurlijke oliën die uw huid aanmaakt en gaat dan oxideren. In de zomer kan dit extra toenemen omdat men dan wat meer zweet produceert waardoor er ammonia vrijkomt. Ook het gebruik van medicijnen kan het zwart worden van zilveren Oorsieraden erg bevorderen. Op zich is dit een heel natuurlijk proces die u kan verhelpen door regelmatig uw zilveren Oorbellen even op te poetsen. Omdat zilver zwart, of donkerbruin, kan worden is daarmee direct aangetoont dat het om 'echt' zilver gaat. 'Nep'-zilver wordt niet zwart en blijft altijd glanzend. Zilver van alle gehaltes kan zwart worden en moet dus af en toe gepoetst worden.

Koop je Zilveren Oorbellen online en spaar korting

Timefortrends is dealer van meerdere merken Zilveren Oorsieraden. Bij een bestelling van meer dan 40 euro is de verzending van uw Zilveren Oorsieraden gratis. Spaar Florijnen. Met Florijnen spaart u 5% korting op de huidige bestelling die u bij uw volgende bestelling weer als extra korting kan verrekenen. U heeft de keuze uit meerdere betaalmogelijkheden. U kunt ook later betalen via Afterpay. Wij garanderen u de best mogelijk service.