ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Zilveren Slavenarmbanden

Timefortrends is dealer van diverse merken Zilveren Slavenarmbanden. Zilveren holle of massieve Slavenarmbanden geven de uitstraling die bij u past. Bij een bestelling vanaf 40 euro is de verzending van uw Slavenarmbanden gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen. Wij garanderen u de beste service.

Versier je pols met een zilveren Slavenarmband

De naam Slavenarmband ontleent zijn naam aan de boeien die slaven om hun armen kregen. Dat was een gladde, stijve armband, vaak zonder sluiting om de mogelijkheid van een ontspapping uit te sluiten. Dit waren dus beslist geen sieraden en deze werden vaak gemaakt van brons of smeedijzer. Vaak werden deze boeien gemerkt. Deze merkjes waren vaak makkelijker om te onthouden dan de naam van de slaaf. De benaming "Slavenarmband" als sieraad zal vooral hebben te maken met het onderscheid in de soort armband. Er bestaan immers vele variaties met het woord armband zoals Plaatarmband en kralenarmband. De naam Slavenarmband is in deze tijd alleen maar een aanduiding om aan te geven dat deze armband rond, ovaal, stijf en glad is. Slavenarmbanden zijn er in een holle en in een massieve versie. Het voordeel van de Holle Slavenarmband is dat deze voordeliger is om aan te schaffen. Het grote nadeel is dat als er een deuk in een holle Slavenarmband komt deze er eigenlijk niet meer uitgehaald kan worden. Holle Slavenarmbanden zie je dan ook vaak met vele deukjes. Bij een een massieve Slavenarmband, die een stuk duurder is, kan de deuk wel hersteld worden. Een massieve dames Slavenarmband kan bij normaal gebruik dan ook een leven lang mee gaan.

Zilveren Slavenarmbanden moet je onderhouden

Naast de glanzende of bewust gekozen matte kleur is een zilveren Slavenarmband een half-edelmetaal. Over het algemeen kan de drager of draagster van een zilveren Slavenarmband genieten van het juweel. Soms komt het voor dat Zilver zwart wordt tijdens het dragen. Dat kan langzaam gebeuren maar ook heel snel. Dan reageert het zilver heel sterk op de natuurlijke oliën die uw huid aanmaakt en gaat dan oxideren. In de zomer kan dit extra toenemen omdat men dan wat meer zweet produceert waardoor er ammonia vrijkomt. Ook het gebruik van medicijnen kan het zwart worden van zilveren sieraden erg bevorderen. Op zich is dit een heel natuurlijk proces die u kan verhelpen door regelmatig uw zilveren Slavenband even op te poetsen. Omdat zilver zwart, of donkerbruin, kan worden is daarmee direct aangetoont dat het om 'echt' zilver gaat. 'Nep'-zilver wordt niet zwart en blijft altijd glanzend. Zilver van alle gehaltes kan zwart worden en moet dus af en toe gepoetst worden.

Koop je Zilveren Slavenarmband online en spaar korting

Timefortrends is dealer van meerdere merken Zilveren Slavenarmbanden. Bij een bestelling van meer dan 40 euro is de verzending van uw Zilveren Slavenarmband gratis. Spaar Florijnen. Met Florijnen spaart u 5% korting op de huidige bestelling die u bij uw volgende bestelling weer als extra korting kan verrekenen. U heeft de keuze uit meerdere betaalmogelijkheden. U kunt ook later betalen via Afterpay. Wij garanderen u de best mogelijk service.