Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Valentijn 14 februari

Timefortrends heeft vele Valentijn tips om je geliefde te verrassen. Een Valentijn tip is een ketting met een hartje, daarmee win je gegarandeerd haar hart. Of kies voor een mooi Pandorabedel in hartvorm. Of kijk eens naar de sieraden collectie van Swarovski. Timefortrends heeft alvast wat leuke Valentijns tips verzameld die je op deze Valentijns pagina ziet. Verras je geliefde en win haar definitief voor je.

Valentijnsdag vier je op 14 februari

Op 14 februari vieren we al jaren Valentijnsdag. Vindt jij iemand heel erg aardig of ben je zelfs verliefd? Op die speciale dag kan jij je geliefde een cadeautje sturen. Dat kan een mooie kaart zijn of een mooi sieraad zoals een ketting met een hartje eraan. Of kies voor een mooie Pandorabedel in de vorm van een hartje. Daar is een ruime keuze in. Zelfs de Romeinen vierden op 14 februari een soortgelijke dag. Die dag heette het 'feest van Juno'. Juno was de godin van het huwelijk. Alleenstaande vrouwen en mannen werden op deze dag aan elkaar gekoppeld. Tijdens de opkomst van het Christelijk geloof werd dit feest verboden. Op 14 februari werd alleen de heilge Valentijn herdacht. De eerste Valentijnskaart werd al in de 15e eeuw gestuurd door een Franse hertog die gevangen zat in Orleans. Hij scheef brieven met liefdesgedichten naar zijn vrouw. Er gaan meerdere legendes rond over de heilige Valentijn. Het meest bekende verhaal gaat over de priester Valentijn. Nadat de Romeinse keizer Claudius het had verboden dat Romeinse soldaten trouwden, bleef Valentijn in het geheim huwelijken sluiten tussen soldaten en hun gelefdes, Dat liep pijnlijk voor deze priester af. Op 14 februari werd hij voor straf gedood.

Valentijn tips bij Timefortrends

TIimefortrends heeft een groot aantal sieradenmerken waaronder de meest belangrijksten en bekendsten in Nederland. Als Valentijnsdag tips moet je eens kijken bij de Pandora hartjes op op deze speciale Valentijnpagina. Bij een bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. U heeft de mogelijkheis om eventueel later te betalen. U kunt uw bestelling natuurlijk ook altijd afhalen in onze winkel.

Sieraden online kopen

Koop je sieraden online bij Timefortrends. U heeft 14 dagen recht van retour en u heeft de keuze uit vele merken w.o. Swarovski,  Esprit,  Pandora,  Endless, Zinzi,  New Bling,  Karma,  Silk,  Buddha to Buddha,  Zilgold en vele anderen. Regelmatig ontvangen wij nieuwe aanvullende collecties van de bestaande sieraden. Indien u uw sieraden online bestelt bij Timefortrends ontvangt u 'Florijnen'. Met deze 'Florijnen' ontvangt u een tegoed van 5% die u eventueel bij uw volgende bestelling weer als (extra) korting in mindering kan brengen.