ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Wekkers & klokken

Timefortrends is officieel dealer van Seiko en AMS wekkers en Ams klokken. Wij kunnen u adviseren omtrent de keuze van uw aankoop. Timefortrends heeft een ruime keus in wekkers en in moderne klokken. U kunt kiezen uit moderne klokken die in verschillende kleuren en in verschillende materialen zijn uitgevoerd en tussen wekkers met of zonder ouderwetse bel. Een wekker en een AMS klok koop je bij Timefortrends. 

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 193

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 193

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wekker en Klok kopen

Juwelier Wieringa Delfzijl houder onder de naam Timefortrends is officieel AMS en Seiko dealer voor wekkers en AMS klokken en wij kunnen u derhalve goed adviseren omtrent de keuze van uw nieuwe wekker of nieuwe klok. U kunt uw bestelling ook altijd afhalen in onze winkel. Het assortiment klokken bestaat uit Seiko klokken en AMS klokken. De collectie van Seiko bestaat voornamelijk uit ronde wandklokken voor zowel privé als zakelijk gebruik. AMS kent een ruime variatie aan wandklokken met batterij of met een machanisch uurwerk. Die variatie zet zich door in de vormgeving van de klokken en in de gebruikte hout- en metaalsoorten. Tevens kent AMS een serie klokken die zijn uitgevoerd met een radiogestuurd uurwerk (radiocontrolled). Deze moderne klokken lopen op de seconde gelijk en passen ook automatisch de zomer- en wintertijd aan.

Badkamerklokken, een bijzondere klok tussen de Wekkers en klokken

AMS kent ook een collectie badkamerklokken. Deze klokken zijn waterdicht en over het algemeen zijn deze klokken voorzien van een radiogestuurd uurwerk waardoor deze klokken nooit bijgezet hoeven te worden. Montage kan geschieden door zuignappen. Beter, echter, is om de klok vast te schroeven aan de wand. De zuignappen laten nog wel eens los. Badkamerklokken zijn erg populair en te bestellen bij Timefortrends.

Wekkers en moderne Klokken bestel je online bij Timefortrends

De Seiko wekkers zijn uitgevoerd met zwarte, beige of witte wijzerplaat en de wijzers zijn vaak voorzien van een flurorescerende laag waardoor u ook in het donker kan zien hoe laat het is. Vaak zit er ook verlichting en een snoozefunctie in de wekkers en vrijwel alle wekkers functioneren op een batterij. Elke wekker en reiswekker heeft een alarmfunctie tot uw beschikking. Wij adviseren u de batterij te vervangen vlak voordat u naar uw vakantiebestemming vertrekt, dan loopt u geen enkel risico dat de wekker niet meer functioneert. Bij een bestelling van meer dan 40 euro is de verzending geheel gratis. U heeft 14 dagen recht van retour en u heeft de mogelijkheid later te betalen. Spaar voor ‘Florijnen’. U ontvangt dan uw opgebouwde korting bij uw volgende bestelling.