ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

AMS Badkamerklokken

Timefortrends is officieel dealer van AMS badkamer klokken en wij kunnen u adviseren omtrent de keuze van uw badkamer klok. Timefortrends heeft een ruime keus in AMS badkamer klokken. U kunt kiezen uit badkamer klokken die in verschillende kleuren zijn uitgevoerd en tussen badkamerklokken mét of zonder radiogestuurd uurwerk. Een radiogestuurde (radiocontrolled) klok koop je bij Timefortrends. U kunt bij Timefortrends ook een mooie radiogestuurde wandklok kopen. Klik hier om naar de klokken te gaan

AMS klokken en Badkamerklokken

Juwelier Wieringa Delfzijl houder onder de naam TimeForTrends is officieel AMS en Seiko dealer voor wekkers en klokken en wij kunnen u derhalve goed adviseren omtrent de keuze van uw nieuwe wekker of uw nieuwe moderne klok. U kunt uw bestelling natuurlijk ook altijd afhalen in onze winkel. Het assortiment bestaat uit wekkers, badkamerklokken en wandklokken. Het assortiment klokken bestaan uit Seiko klokken en AMS klokken. De collectie van Seiko bestaat voornamelijk uit ronde wandklokken voor zowel privé als zakelijk gebruik. AMS kent een ruime variatie aan moderne wandklokken met batterij of met een machanisch uurwerk. Die variatie zet zich door in de vormgeving van de klokken en in de gebruikte hout- en metaalsoorten. Tevens kent AMS een serie klokken die zijn uitgevoerd met een radiogestuurd uurwerk (radiocontrolled). Deze klokken lopen op de seconde gelijk en passen ook automatisch de zomer- en wintertijd aan. U hoeft de klok nooit te verzetten.

AMS Badkamerklokken, een bijzondere klok tussen de Wekkers en klokken

AMS kent ook een collectie badkamerklokken. Deze klokken zijn waterdicht en over het algemeen zijn deze klokken voorzien van een 'radiogestuurde klok' waardoor de klok verzetten nooit meer nodig is. Montage kan geschieden door zuignappen. Beter, echter, is om de klok vast te schroeven aan de wand. De zuignappen laten nog wel eens los. Badkamerklokken zijn erg populair en te bestellen bij Timefortrends.

Wekkers en Klokken bestel je online bij Timefortrends

De wekkers zijn uitgevoerd met zwarte, beige of witte wijzerplaat en de wijzers zijn vaak voorzien van een flurorescerende laag waardoor u ook in het donker kan zien hoe laat het is. Vaak zit er ook verlichting en een snoozefunctie in de wekkers en vrijwel alle wekkers funktioneren op een batterij. Elke wekker en reiswekker heeft een alarmfunctie tot uw beschikking. Wij adviseren u de batterij van uw reiswekker te vervangen vlak voordat u naar uw vakantiebestemming vertrekt, dan loopt u geen enkel risico dat de wekker niet meer functioneert. Bij een bestelling van minimaal 40 euro is de verzending geheel gratis. U heeft 14 dagen recht van retour en u heeft de mogelijkheid later te betalen. Spaar voor ‘Florijnen’. U ontvangt dan uw opgebouwde korting bij uw volgende bestelling. Bekijk hier alle wekkers en klokken.