ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

AMS Tafelklokken

AMS Tafelklokken

Timefortrends is officieel AMS dealer van Tafelklokken. Wij kunnen u derhalve goed adviseren omtrent de keuze van uw nieuwe Tafelklok met quartz uurwerk. U kunt uw bestelling ook altijd afhalen in onze winkel. De verzending van uw (radiocontrolled) klok is vanaf 40 euro gratis. Wij garanderen u de best mogelijk service en een snelle levering van uw Tafelklok.

AMS Tafelklokken

Juwelier Wieringa Delfzijl houder onder de naam Timefortrends is officieel AMS dealer Tafelklokken en wij kunnen u derhalve goed adviseren omtrent de keuze van uw nieuwe Tafelklok met quartz uurwerk. U kunt uw bestelling ook altijd afhalen in onze winkel. Het assortiment Tafelklokken van Timefortrends bestaat voornamelijk uit AMS Designklokken. AMS kent een ruime variatie aan moderne Tafelklokken met een batterij. Die variatie zet zich door in de vormgeving van de Tafelklokken en in de gebruikte hout- en metaalsoorten. Tevens kent AMS een serie Tafelklokken die zijn uitgevoerd met een 'radiogestuurde klok' (radiocontrolled of zendergestuurd) en u heeft de keus uit een zendergestuurde Tafelklok met slinger of een zendergestuurde Tafelklok zonder slinger. Deze Tafelklokken lopen op de seconde gelijk en de klok verzetten is nooit meer nodig. AMS is een klokkenfabrikant in Duitsland die al meer dan 175 jaar klokken in allelei varianten fabriceert. Deze klokken onderscheiden zich door de uitmuntende kwaliteit en het gebruik van hoogwaardige materialen zoals glas, hout, steen en meerdere metaalsoorten. De kwaliteitsuurwerken worden gemaakt in Duitsland, de kwaliteit van deze uurwerken is buitengewoon goed. De geschiedenis van de AMS fabriek die in het bezit is van de familie Mayer uit het Schwarzwald gaat nog verder terug. In de jaren 1776 werd er al door Joseph Mayer klokken verkocht. In de loop van de vele jaren groeide het bedrijf uit tot wat het nu is.

Tafelklokken, quartz en zendergestuurd

AMS is een klokkenfabriek die is gevestigd in Duitsland. AMS prduceert al meer dan 175 jaar klokken. AMS klokken zijn duidelijk te herkennen want deze tafel- en wandklokken onderscheiden zich in kwaliteit en in designs. De collectie bestaat uit tafelkloken, badkamerklokken regelateurs en andere wandklokken. AMS produceert wandklokken met een mechanisch uurwerk maar ook wandklokken met een quartz uurwerk. Sinds vele jaren produceert AMS ook wandklokken met een zendergestuurd uurwerk. Timefortrends kan u dankzij meer dan 100 jaar ervaring met AMS klokken goed adviseren.

Een tafelklok bestel je online bij Timefortrends

De Tafelklokken worden door ons keurig in een ruime, daarvoor bestemde, doos ingepakt en met de grootst mogelijk zorg behandeld. Bij een bestelling van meer dan 40 euro is de verzending van uw AMS tafelklok helemaal gratis. U heeft 14 dagen recht van retour en u heeft de mogelijkheid later te betalen. Spaar voor ‘Florijnen’. U ontvangt dan uw opgebouwde korting bij uw volgende bestelling. Koop uw trendy Designklok met quartz uurwerk online bij Timefortrends.