ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Seiko klokken

Seiko klokken

Juwelier Wieringa Delfzijl houder onder de naam Timefortrends is officieel dealer van Seiko klokken en wij kunnen u adviseren omtrent de keuze van uw nieuwe modere Seiko klok. Timefortrends heeft een ruime keus in Seiko wekkers en moderne wandklokken. Een Seiko klok koop je bij Timefortrends. U kunt bij Timefortrends ook een mooie AMS wandklok kopen. Klik hier om naar de AMS Wandklokken te gaan. Koop uw Seiko wekker online bij Timefortrends.

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Seiko klokken

Juwelier Wieringa Delfzijl houder onder de naam TimeForTrends is officieel Seiko dealer voor wekkers en klokken en wij kunnen u derhalve goed adviseren omtrent de keuze van uw nieuwe wekker of nieuwe moderne klok. U kunt uw bestelling ook altijd afhalen in onze winkel. Het assortiment klokken van Timefortrends bestaat uit AMS klokken en uit Seiko klokken. De collectie van Seiko bestaat voornamelijk uit ronde wandklokken voor zowel privé als zakelijk gebruik en uit een ruime collectie reiswekkers. De klokken kennen een variatie aan kleuren en afmetingen zodat er voor elk doel een Seiko klok beschikbaar is.

Seiko klokken hebben een zeer nauwkeurig uurwerk

Seiko klokken en wekkers worden gemaakt in Japan. Deze klokken zijn voorzien van een uiterst nauwkeurig uurwerk en gemaakt om vele jarenlang mee te gaan. Het is aan te bevelen om regelmatig de batterij te vervangen zodat de Seiko klok u nooit in de steek laat.

Seiko Wekkers en Klokken bestel je online bij Timefortrends

De wekkers en klokken van Seiko zijn uitgevoerd met zwarte, beige of witte wijzerplaat en de wijzers zijn vaak voorzien van een flurorescerende laag waardoor u ook in het donker kan zien hoe laat het is. Meestal zit er ook verlichting en een snoozefunctie in de Seiko wekkers en vrijwel alle wekkers funktioneren op een batterij. Elke wekker en reiswekker heeft een alarmfunctie tot uw beschikking. Wij adviseren u de batterij te vervangen vlak voordat u naar uw vakantiebestemming vertrekt, dan loopt u geen enkel risico dat de Seiko wekker niet meer functioneert. Bij een bestelling van meer dan 40 euro is de verzending geheel gratis. U heeft 14 dagen recht van retour en u heeft de mogelijkheid later te betalen. Spaar voor ‘Florijnen’. U ontvangt dan uw opgebouwde korting bij uw volgende bestelling. Bekijk hier alle wekkers en klokken. Bestel uw online klok bij Timefortrends.