ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Wekkers en reiswekkers

Juwelier Wieringa Delfzijl houder onder de naam Timefortrends is officieel dealer van Seiko en AMS wekkers en reiswekkers  en wij kunnen u adviseren omtrent de keuze van uw aankoop. Timefortrends heeft een ruime keus in wekkers en reiswekkers. U kunt wekkers kopen die in verschillende kleuren zijn uitgevoerd en tussen wekkers met of zonder ouderwetse bel. Een reiswekker of wekker kopen doe je bij Timefortrends. U kunt bij Timefortrends ook een mooie klok kopen. Klik hier om naar de klokken te gaan.

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Een wekker online kopen

Juwelier Wieringa Delfzijl houder onder de naam Timefortrens is officieel AMS en Seiko dealer voor een wekker online koprn en reiswekkers en wij kunnen u derhalve goed adviseren omtrent de keuze van uw nieuwe wekker. U kunt uw bestelling ook altijd afhalen in onze winkel. Het assortiment bestaat uit wekkers met een ouderwetse bel en een variatie aan kleuren van de wijzerplaat en de vormgeving van de kast. 

Een wekkers of reiswekker koop je online bij Timefortrends

De wekkers zijn uitgevoerd met zwarte, beige of witte wijzerplaat en de wijzers zijn vaak voorzien van een flurorescerende laag waardoor u ook in het donker kan zien hoe laat het is. Vaak zit er ook verlichting en een snoozefunctie in de wekker en vrijwel alle wekkers funktioneren op een batterij. Elke wekker en reiswekker heeft een alarmfunctie tot uw beschikking. Wij adviseren u de batterij te vervangen vlak voordat u naar uw vakantiebestemming vertrekt, dan loopt u geen enkel risico dat de wekker niet meer functioneert. Bij een bestelling van meer dan 40 euro is de verzending geheel gratis. U heeft 14 dagen recht van retour en u heeft de mogelijkheid later te betalen. Spaar voor ‘Florijnen’. U ontvangt dan uw opgebouwde korting bij uw volgende bestelling. Bekijk hier alle wekkers en klokken. Online een wekker kopen is vaak voordeliger dan in de winkel.